|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 50> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakov bardovci Klinika Schwarzwald ne gi sobire. |
|
The Patriot
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka treba da gi stavite na anketava i partijata na zatvorenite socijal demokrati za da vidime kolkav im e rejingot
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sobiraat kako kucinja oni ne se sekiraj i tie so se zatvoreni i slobodni site ke dojdat ,gi faka besnilo koga se raboti za vlast.
za zal uste sega znaat deka ke izgubat jadnicite. |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tito e uste so kompir.
|
|
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci jasna e podrskata za kogo ke glasame Dragi Gragani na Republika MAkedonija( i na nikoja druga bez dodavki i pridavki razbiras:) za NIKOLA GRUEVSKI i
VMRO-DPMNE....samo napred odime da ja potvrdime podrskata za sto pogolem broj na PRATENICI... pozzz |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako VMRO ne osvoi poveke od 60 pratenici licno ke go smetam, za golem poraz, za Makedonija vo borbata za podobro utre, pobrz razvoj, podobra ekonomija, i pred se zacuvuvanje na identitetot.
VMRO ke pobedi toa site go znaeme megutoa se e popusto ako ne osvojat apsolutno mnozinstvo. Spored site anketi taa cel ke se ostvari. Megutoa Makedonecot mnogu pati pokazal deka e nepredvidliv. A najloso od se e Makedonskiot inaet, mnogu pati sum ja slusnal recenicata zainat nema da glasam, ili za inaet nema da glasam za ovoj ili onoj. Da go pobedime inaetot i da glasame razumno. Da gi sogledame rabotive realno. Da doneseme odluka vrz osnova na fakti a ne prazni muabeti. |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„А поединци - „слепци„ ..ја немаат таа можност можеби???“ Дали некој на македонските граѓани за сопствени интереси, алудирајки на нивните злоупотребени емоции пак ќе им го наметне чувството на вина и неспособност за опстанок...... „Vie svesni li ste deka ima seuste luge na koi Branko im e idol. Кој го бркаше рејтингот во изминативе 18 месеци......чудно зборувате за партиски војници .....што беше тоа!?..... „Kakov bardovci Klinika Schwarzwald ne gi sobire.“ Понекогаш е потребна и малку култура, ..... не вреѓај го оној кој не те увредил,...... ова помалку ми личи на 10-те божји заповести..... „VMRO-DPMNE....samo napred odime da ja potvrdime podrskata za sto pogolem broj na PRATENICI...“ Ако мислите дека ќе си обезбедите 60-и кусур пратенички места не треба да се плашите што мислат другите......или не е така,....секако грѓаните го имаат последниот збор,.... секако ако е играта ферплеј.... „Ako VMRO ne osvoi poveke od 60 pratenici.... Da doneseme odluka vrz osnova na fakti a ne prazni muabeti....“ Дали мислите дека дебатата од Вашите постови не е празен муабет,....., невидов во Вашите аргументации ниеден здрав аргумент за подобар живот!!!?..... „ednostavno krivo im e, sto ne mozat veke da rabotat na patarina.“ Значи и понатаму партиски ги расподелувате работните места, Вие сте на власт не ви е потребно оправдување!!!!..... „ovoj brblja ko naiven“ Направив обид, за спротивставени мислења, веројатно разговараме на ралични временски нивоа..... „Prijaten rucek, i se nadevam deka koga ke se vratis barem nesto ke odgovoris“ Еве правам напор да го анализирам Вашето мислење, иначе ручекот секако ми беше пријатен, и секако Јас секогаш сум тука за разговор, мислам далеку од тоа дека се плашам или бегам од „како велите“, но времето ми е ограничено,...... Еве како моменталните потези на владеачката гарнитура ги анализираат други,.... на пр. почитуваниот господин со Липицанери,.... не дека не го ценам неговото мислење, него ословувањето се базира на неговите заблуди од младоста, и опиеноста од позицијата на Власт во „сопствена режија“ .......„Токму кога се зголемија и станаа реални нашите влегувања во интегративните структури на НАТО и ЕУ, власта прави се до нив да не дојде уште едно време. Зошто? За да може во темниот вилает, во манијачкото ќоше во градскиот парк да уринира и прди, а никој да не ја гледа и протестира. Да акумулира средства и да ја прерасподелува позицијата во стопанството и сервисниот сектор во корист на владејачката партија. Кога тоа задоволително ќе се заврши, Македонија нека влегува кај сака, ако може. Тоа е основната приказна на оваа власт и за неа таа е спремна да ја жртвува државата......“ А вака размислуваат нашите пријатели македонци со албанско етничко потекло, верувај почитуваната авторка зборува за реални аргументи,....., иако се остава да виси прашалникот за искреност на мислењето.... „Државните институции беа поставени врз основа на нееднаквото толкување на демократијата како придобивка само за една заедница - македонската, додека на Албанците им се сервираше демократура како потформа на демократијата Има работи што некогаш треба да се прекинат пред закажаните рокови. Има работи што кога не одат како што треба и како што е предвидено, треба да ги прекинете за да почнете нови. Има време кога треба да прекинете нешто што е одамна завршено, а не сакате тоа да го признаете.“....... Се прашувам дали желбата за Власт на нејзината партија го изнуди нејзиното мислење, или се нејзини лични согледувања,....., Стварноста на Вејце, кажува за нешто друго...... Па почитувана господо каде сте Вие тука?!....... верувам одговорот ќе биде искрен...... |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dras
da se prijavis za pisuvac na govori? kastro moze da ti pozavidi. govor odrza, a imeto na partijata ne si go ni spomna... |
|
Gary Cooper
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На 1 мај 2008 ќе биде продолжен одамна прекинатиот (22.1.1990) Вонреден конгрес на Сојузот на комунистите на Југославија. Ќе биде укинат еднопартискиот систем, Словенија и Хрватска ќе излезат од НАТО и ќе биде обновена југословенската федерација. Тоа е позадината на таканаречените предвремени избори.
|
|
Россия — священная наша держава,
Россия — любимая наша страна. Могучая воля, великая слава — Твоё достоянье на все времена! |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do DRAS , i ako postot ti e cel referat jas osven izvadok od tekstovi i nivno komentiranje ne vidov nikakov odgovor na nekoe prasanje .
I sto e najloso vikas deka si otvoren za odgovori pa ajde pokazi se kazi barem eden argument ZOSTO SDSM?. Inaku toa sto napagam ne e moj stil megutoa nemozam da se vozdrzam koga gledam deka seuste ima luge koi glasaat za onie koi ni ja ruiniraa drzavata ni go prodadoa identitetot, ni donesoja vojna, ni go smenija znameto, ednas go smenija imeto se izjasnija javno deka toa ke go napravat i vtor pat, gi brkaa investitorite so baranje za licni profiti i tn. i tn. Seto toa druze Gruevski ne go napravi. I odgovori veke ednas na nekoe prasanje, tolku li ne moze da ti tekne ni eden dobar poteg na SDSM vo izminative 14godini vladeenje so Makedonija. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vaka
ovoj pat kje smenam i kje glasam za SDSM mislam deka kje doprinesam barem nekoi da vlezat vo toj nas parlament jas uzivam koga go gledam parlamentit i psujam vo TV ekranov pa da ne si uskratam toa zadovlstvo i se nadevam deka barem IVANOVSKI BICKOVSKI MAKRADULI ( pogotovo) I SEKERINSKA kje vlezat ama so spusenje kje udram |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A dodeka ti uzivas eden zakon se donesuva dva meseci. |
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin,фаците што ги спомна и без твојот глас ќе влезат во парламентот...ќе ги има колку да има кого да пцуеш.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imat dozivotna rezervacija, beter se od TITO ( onoj vistinskiot ). |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |