![]() |
|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 33> |
Автор | ||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jas ja gledav, repriza na emisiite na Milenko nema, edinstveno na negoviot sajt www.milenko.com mozebi ja ima emisijata. |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
По се изгледа ќе се организира уште еден митинг....
Пред влада.. Миленко ќе го организирал... Изменето од Vladimir88 - 23.Февруари.2008 во 17:31 |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
И јас суминтересиран..да ли и кога ќе има реприза..оти сите велат дека било кажано нечуено досега кај нас..односно целосна анализа на состојбата , а пак која „посветените„ ја кријат..велат како змијата нозете.. ![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Луѓе, ја гледал ли некој Мирка Велиновска синоќа на ТВ, била гостинка кај Миленко...зборувала во врска со темава.
Знаете кога даваат реприза на емисијата? |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Edno ime imame vo dushata go nosime.
Тоа е МАКЕДОНИЈА. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
pederska organizacija
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Glasav,normalno-za imeto,ne komentiram zatoa shto nema
shto da se komentira-se e jasno,prosto ne mi se veruva deka ima dvoumenje kaj nekogo,ednostavno nema mesto za komentari ime-imame i toa e toa. |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Сите тоа го посакуваме. Но за да биде само македонија ќе мора Уставот да се менува. Затоа добро ни е и постојното ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
I toa Republika New Macedonia ne e loso
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Јас највеќе од се го сакам само името МАКЕДОНИЈА. Другите додавки на името се само придавки кои означуваат и покажуваат на другите нешто..што мене ми е од раѓање јасно.. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Да, Izzie, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
И јас би сакал да ја имам твојата визија и да го споделам со тебе твојот очебиен оптимизам за нашиот соосед..почитуван колега.. Ама ...не бадијала грците си имаат поговорка за некои други грци-Данајци биле..а која (и ден-денес) е актуелна: НЕ ВЕРУВАЈ ИМ НА ДАНАЈЦИТЕ И КОГА ДАРОВИ НОСАТ... И кај нас слично велат дека: Кога некој ќе се попари ..со вруќо млеко..дува и на (ладно) кисело млеко... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|
Neznam dali gi gledavte vcherashnite MRTV vesti, vo koi toj nashiot novinar Dushko Arsovski mi se chini deka beshe, praveshe intervju so obichnite gragjani na Atina. Poveketo od niv nesakale javno da se izjasnat....a tie sto se izjasnija....SITE rekoa negativno za Grcija, a megu niv i edna profesorka. Imashe izjavi kako: nema shto Grcija ja izgubi veke bitkata.... treba da se zaboravi istorijata zoshto Makedonija SEGA e nasha (znachi se raboti za Egejskiot del od Makedonija a NE deka Makedonija ili bilo koj del od nea bil istoriski NIVEN SOSTAVEN DEL) i sl.
Taka da stvarno gorniot post ZA GRCHKOTO BLEFIRANJE i odenje na se ili nishto e vistina.
![]() Megutoa sepak mislam deka ke se odluchat barem NA NESHTO podobro nego na NISHTO i ke si ja svitkaat opashkata.
![]() Изменето од borec - 23.Февруари.2008 во 06:59 |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Interesno intervju....
Грција се заканува дека ќе го блокира приемот на Македонија во НАТО. Очекувате ли да се случи тоа? Не. Тоа нема да се случи. Грците ќе се закануваат, но нема да стават вето на приемот на Македонија. Грција има свои проблеми, но Грција е одговорна држава, можеби не од ваша перспектива, но од наша секако, која одигра позитивна улога визави Србија и Балканот. Тие се многу чувствителни по прашањето за името, но Грција ќе ја стори вистинската работа. Јас верувам во нив како наш сојузник во НАТО. Ќе прават врева, ќе бидат незадоволни, но не можам да верувам дека под овие услови на Балканот тие ќе блокираат покана за нова членка на НАТО. Прво, тоа ќе биде без преседан во историјата на НАТО, и второ ќе биде многу негативен знак, а Грција нема да си стори никаква услуга со тоа. Дали приемот во НАТО би ставил крај на стравувањата за иднината на Македонија? Ќе помогне, но нема да им стави крај. Погледнете ја „кутрата“ Белгија, на пример. Тие го имаат и НАТО и ЕУ таму, но земјата се' уште може да се подели. Но, тоа е друго прашање. Вистинската опасност за Македонија ќе заврши кога земјата ќе влезе во ЕУ. Влезот на Македонија во НАТО ќе биде добар почеток. Можеби потоа нема да морате да ги слушате оние лингвистички и културолошки „идеи“ кои доаѓаат од Бугарија, но тие сигурно нема да исчезнат. http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=D3048831D03284458D4A1065F1FC3BAC Spored ova, Grcija blefira, i odi na SE ili NISTO... Samo treba da se istrae...i nepodlegne na pritisokot! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |