|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 40> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj shto me chudi kako uspea tolku vreme da trae emisijata, ama shto me chudi poveke zar ushte ima luge shto ja gledaat
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека толку не ја гледат колку што ја коментират некои на кои му смета |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има и такви кои МОРА да е гледаат зошто не знаат кога ќе им се јават од “ режијата “ и ќе им соопштат дека “ одат во живо “ ........... слично нешто како бумбар на сител ........
|
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има и такви додека гледат такви како бумбар или јанко јади бурек се нервират греотичка
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ........ се нервираат и тоа како ......... што никако да се сетат да им се јават од “ режијата “ за да им соопштат дека “ одат во живо “ па да можат после на раат да гледаат ХБО
|
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле исто мисленици
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ......... ама секој со своја глава ........ за разлика од некои кои чекаат некој преку јанко да им каже што да мислат .........а богами , јанко има глава и тоа не за две туку за 4 нозе ........
Изменето од МАРШАЛ - 22.Април.2010 во 12:03 |
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само продолжете да го гледате јанко по се изгледа вие најмногу го гледате
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
верувај , подобар е од ХБО комеди ...........
|
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти си знаеш |
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega bash razmisluvam i si vikam pa shto ni smeta tolku nas emisijata ne e kriv chovekot tolku znae upss de sakav da recam tolku slusha
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакаш да кажеш дека лепо пева ал’ му глас не ваља ? ......... а ? ........
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............ некој гледал само ХБО ..........
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |