IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 29>
Автор
Порака
IvanSkMkd Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јули.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IvanSkMkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2009 во 14:07
Нема потреба да простам неверство... Ако ме изневерила, тоа значи дека не и’ е до мене. Зошто да ја држам во ланци ако не ме сака? Нека и’ е со среќа и со убаво!
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2009 во 11:53
nema neverstvo,
ima samo zatemnuvanje na mozokot
Кон врв
Skp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Септември.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 17:56
pomos,

idam so devojkata skoro 4 godini. sve bese super otkako zaminav da rabotam vo amerika i doagam doma na sekoi 3 meseci.
posle 3 godini idenje so nea, i posle 1 godina tuka, jas doznav deka ona legnala so eden kolega kaj sto rabotese 6 meseci. no meguvreme i jas ja izneveriv ovde so edna, no ona neznae.

dali ja treba da go prostam toa posle tolku godinin ili ne?
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:41
ni pod razno,    i vo sluchaj da moram da pominam preku toa, vo srceto nikogas nema da prostam i da zaboravam!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:43
ништо не мора ако не се дознае голема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:45
jas kazav..."zrno"!....i se e e...oproshteno !задоволство
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:49
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

ништо не мора ако не се дознае голема%20насмевка
koga togash se` se doznava!намигнување
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:58
неверство?
не би...никогаш
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:58
Originally posted by Skp Skp напиша:

pomos,

idam so devojkata skoro 4 godini. sve bese super otkako zaminav da rabotam vo amerika i doagam doma na sekoi 3 meseci.
posle 3 godini idenje so nea, i posle 1 godina tuka, jas doznav deka ona legnala so eden kolega kaj sto rabotese 6 meseci. no meguvreme i jas ja izneveriv ovde so edna, no ona neznae.

dali ja treba da go prostam toa posle tolku godinin ili ne?

Da kazese deka ti si i bil veren ke recev da ja ostavis ama i ti be zlaten si ja imas "muvata na kapata" kako sto taa neznae za tvoeto neverstvo pravi se i ti deka neznaes za nejzinoto. I site srekni i veseli.
Pozdrav do tebeсреќа
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:59
НЕ!изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:01
хартијата трпи се ........ тука можеме да пишуваме што сакаме ......
во стварноста е сосем поинаку ......
има и такви кои велат не , а свесно затвараат очи пред нештата кои се случуваат голема%20насмевка
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:01
Ima raboti koi se neprostlivi,a  edna od niv e neverstvoto.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:04
никогаш не вели никогаш ..........
животот е една гоооолема непознаница голема%20насмевка
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:05
Originally posted by renatax renatax напиша:

Ima raboti koi se neprostlivi,a  edna od niv e neverstvoto.

Right.
DeepBlue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.