![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 442> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не. Моментално сакам да ја симнам температурава.
Дали членот под мене знае начин за брзо оздравување од настинка? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Да знам. Кафетин колд.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
не ми помага.
Членот под мене некој друг совет да даде? |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Тогаш само повеќе секс и за еден ден си во ред. |
|
![]() |
|
интересен совет
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Интересен ама лесно прифатлив. |
|
![]() |
|
Члену под мене, дали ти го применуваш горе наведениот совет?
|
|
|
|
![]() |
|
Јас и кога немам настинка го применувам многу често. Не си зиен, само подобро ќе се чуствуваш.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
lele pa ti mozes da otvoris ordinacija
CPM e zavisnik od forumi? |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
па да, може да се рече.
а ЧПМ се уште има настинка? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
ПУ пу пу скраја било
![]() ЧПМ е гладен/на? |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne samo sto jadev..
cpm ti da ne si gleden/a?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
ne i ja samo sto jadev na cpm mu se spie
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ne be
![]() na cpm mu e ladno |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |