|
Вистина или предизвик... |
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 255> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај измисли ти некоја бомба...
Што би и се мотало на некоја девојка после дваесет и петата година низ глава,да без осет јавно ги гриза ноктите Изменето од Орка - 18.Јуни.2015 во 17:29 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ма како сум се избрукала пред оној мојот
Кога го видов срцето ми запре, здивот ми застана, толку многу се избезумив, што несвесно почнав нокти да гризам В или П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи имала дечкоооо
П |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи немала дечко, симпатија имала Во темата Сакам да ти кажам да напишиш што би сакал да и кажеш на симпатијата ако сега ја видиш |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е бомбава не ми изгледа за автентична...
Сигурно е лепена и монтирана. Ај ти мисли додека јас претрчам онаму каде не ми се влегува... В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Издајца
В |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па си ја сакам,ништо не кријам од нејзе.
За пивофестот се знаат кои ќе бидат изведувачите |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минус че ти пишам шо не си прочитал во темана за Прилеп
http://10bez10.com/vesti/opshtina/3950-dino-merlin-glavna-dzvezda-na-godineshniot-pivofest-vo-prilep В или П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти минус море чоек
Не да речиш елајте на пиво П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да речам море чоек елајте на пиво,
кога не читаш кај треба да одиш Наместо Прилеп, Битола че појш Да фатиш сега мене специјално да ме поздравиш |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидено
В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитано
П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да најдеш кој ден во годината е најголем,а кој намал.
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека најдолг е првиот ден на летото,
а најкус првиот на зимата Првиот на 21 јуни, вториот на 21 декември (без препишување ) А рамноденица првите денови на есента и пролетта. В или П |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 255> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |