IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 221222223224225 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2010 во 20:53
http://vinayvasan.files.wordpress.com/2010/01/jake-gyllenhaal-prince-of-persia-movie-poster_a.jpg
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2010 во 21:40

Filmot e prilicno dobar ....znaci se se vrti okolu Persius -- sinot na Zevs kojsto ke se bori protiv bratot na Zevs i ke go vrati underground
Ne mi se dopagja koristenjeto na nekoi midski sustesva ,,nekako epten e fantazija , no sepak dobar film
среќа
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 15:40

Ne e bas nesto filmov,ocekuvav iskreno povekjeсреќа
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 16:07

Malku dosaden,ama so interesen presvrt...среќа

Изменето од Valerija - 19.Јуни.2010 во 16:35
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 16:27
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Filmot e prilicno dobar ....znaci se se vrti okolu Persius -- sinot na Zevs kojsto ke se bori protiv bratot na Zevs i ke go vrati underground
Ne mi se dopagja koristenjeto na nekoi midski sustesva ,,nekako epten e fantazija , no sepak dobar film
среќа
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 20:53

Jackie Chan e vo uloga na internacionalen spion ,,,,zenska mu ke zamine na pat i on ke i gi cuva 3-te palavi deca koi voopsto ne go sakaat i  spontano ke gi vovede vo nevolja so problemite sto gi ima so rusite

Vo tekot na filmot , tolku mi bese dosadno sto na momenti mislev da prekinam da go gledam ,,,ama poslednite 30 min od filmot ima smesni sceni ...Na krajot decata ke go zasakaat i ke se oteni so zenska mu  ....pred oltar koga ke go prasaat :" bob will you merry her ?" on ke i rece na zenska mu  :" I must tell you , my name isn't Bob "  голема%20насмевка 
 Na krajot od filmot davaat greski dodeka se snimal filmot ..i vo edna scena on veli " I HATE ENGLISH " bidejki pravi mnogu greski so jazikot heheheh голема%20насмевка

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 00:15
Паранормал активити. Филм кој многу - многу не ме потресе, освен последната сцена. Девојката си го убива дечкото, се враќа во спалната, нешто го душка ваму-таму и на крај се избацува пред камера со една гадна фаца, бледа како крпа и црно под очи.
Глупости на кубен ако ме прашувате мене. Смешен дел ми беше кога наводниот дух ја влечеше од креветот, а девојката таква цицлеста и дебелка, пад доле и се слушна едно трааас!

Изменето од Tiggy Vicious - 20.Јуни.2010 во 00:16
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 00:18
Завршив со МЕДИУМ 5та сезона.... среќа Мнооогу добар серијал.... Со душа чекам да почнам да ја гледам 6та сезона а уште повеќе чекам да почне да се снима и 7мата...среќасреќасреќа
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 01:12
малку постар филм,ама интересен...верувате ли во протераните ангели...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 03:55

Dobar film.... да
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 04:46

Interesno filmce....bi go ocenil so 4.....bitna e poentata deka vo Irak ne e najdeno oruzje za masovno unistuvanje....i dosta Hollywood elementi...haha....vleguvanje vo zatvorot vo Camp Cropper so civil koj nema nikakva identifikacija....yeaa right....изненадување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 17:29
Invisible%20Waves%20%20%5b%20NON-USA%20FORMAT,%20PAL,%20Reg.0%20Import%20-%20Australia%20%5d
Monoton film na pocetok,nema nekoja akcija,dinamika...celo dejstvo na eden brod i niz Tajland (Puket) za zal..los zavrshetokтага

Изменето од Valerija - 20.Јуни.2010 во 20:31
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 17:31
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Invisible%20Waves%20%20%5b%20NON-USA%20FORMAT,%20PAL,%20Reg.0%20Import%20-%20Australia%20%5dMonoton film...nema nekoja akcija,dinamika...celo dejstvo na eden brod...
фала сега знам дека нема да го гледам
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 04:26

Tipicen zenski film, ako moze taka da se kaze.....dovolen 2...ne e ocenka kec uspejav da se nasmejam dva pati....inaku izdrzav celi 45 min da gledam....не
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 221222223224225 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,828 секунди.