|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 475> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Filmot e prilicno dobar ....znaci se se vrti okolu Persius -- sinot na Zevs kojsto ke se bori protiv bratot na Zevs i ke go vrati underground Ne mi se dopagja koristenjeto na nekoi midski sustesva ,,nekako epten e fantazija , no sepak dobar film |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e bas nesto filmov,ocekuvav iskreno povekje |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku dosaden,ama so interesen presvrt... Изменето од Valerija - 19.Јуни.2010 во 16:35 |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jackie Chan e vo uloga na internacionalen spion ,,,,zenska mu ke zamine na pat i on ke i gi cuva 3-te palavi deca koi voopsto ne go sakaat i spontano ke gi vovede vo nevolja so problemite sto gi ima so rusite Vo tekot na filmot , tolku mi bese dosadno sto na momenti mislev da prekinam da go gledam ,,,ama poslednite 30 min od filmot ima smesni sceni ...Na krajot decata ke go zasakaat i ke se oteni so zenska mu ....pred oltar koga ke go prasaat :" bob will you merry her ?" on ke i rece na zenska mu :" I must tell you , my name isn't Bob " Na krajot od filmot davaat greski dodeka se snimal filmot ..i vo edna scena on veli " I HATE ENGLISH " bidejki pravi mnogu greski so jazikot heheheh |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паранормал активити. Филм кој многу - многу не ме потресе, освен последната сцена. Девојката си го убива дечкото, се враќа во спалната, нешто го душка ваму-таму и на крај се избацува пред камера со една гадна фаца, бледа како крпа и црно под очи.
Глупости на кубен ако ме прашувате мене. Смешен дел ми беше кога наводниот дух ја влечеше од креветот, а девојката таква цицлеста и дебелка, пад доле и се слушна едно трааас! Изменето од Tiggy Vicious - 20.Јуни.2010 во 00:16 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завршив со МЕДИУМ 5та сезона.... Мнооогу добар серијал.... Со душа чекам да почнам да ја гледам 6та сезона а уште повеќе чекам да почне да се снима и 7мата...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку постар филм,ама интересен...верувате ли во протераните ангели...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar film.... |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno filmce....bi go ocenil so 4.....bitna e poentata deka vo Irak ne e najdeno oruzje za masovno unistuvanje....i dosta Hollywood elementi...haha....vleguvanje vo zatvorot vo Camp Cropper so civil koj nema nikakva identifikacija....yeaa right....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tipicen zenski film, ako moze taka da se kaze.....dovolen 2...ne e ocenka kec uspejav da se nasmejam dva pati....inaku izdrzav celi 45 min da gledam....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |