IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 14:15
бакнеж  бакнеж  ...eve vi po eden bac oti mi go hranite moeto alcno ego za slavopojki

бакнеж  бакнеж ...eve  po eden bac  i za tie sto vikaat deka sum samobendisan gad

бакнеж  бакнеж...ovie se za mene...gubre edno zbuneto i samobendisano, samo gledas da se istaknuvas...majmunce edno iskompleksirano...dzabe ti e pak nemas zenska...

Изменето од zbunet - 01.Декември.2007 во 14:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 15:14
Sea gledav koja misica pobedi i ja odma prokomentirav deka ovaa kineskinjava so pobedi mi lici na oktopod, a za vozvrat dobiv kritika: -  Taa barem nesto pravi, a ti ? Samo mrmkas i pisuvas gluposti na onoj tvojon forum i nisto drugo ne pravis !
Ama ja : - Barem tamu sum zabelezan...aaa, da, ne praam  sto evra dnevno kako vetiv, toa  e toa, koka kola  i nasmevka...so gi vrtam...i trkaloto se vrti...oni mene...
Ke si pisuvam zeleni i ke mi obesuvaat prijatelite deka sum se povlekol vo mojot svetoven zivot na glupostite...deka po ulica koga odam, kaj onakov neugleden pa uste nikogogo ne primetuva i ne otpozdravuva zosto izbega od realnite situacii so koi ne mozese da se spravi...vo forumskite talkanja na duhot.
A na kogo bi mozel da objasnam koga ne mozam da gi nadvikam glasnite  " Oci  zelene " , "Plava ciganko " i " Necu, necu dijamante, suvo zlato, dijamante " koi trestat na sekoj cekor ....
...a i na kogo mu e gajle...
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 15:34
 Sleeping%20Kitty%20On%20Monitor     Kitty%201      Kitty%202 

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 15:40
Prrrrr...prrr...mjau ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2007 во 15:49
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 23:38
Originally posted by str8up str8up напиша:

eve edna tema za zbunet, negovo KATCE, negov DOM, za da ne skita po sokaci ida ne zaglavuva vo kjorsokaci....
rok na traenje....dur ne se vratat bos muabetiteWinkClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

кога сето ота ќе заврши етеме.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 23:39
Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by str8up str8up напиша:

eve edna tema za zbunet, negovo KATCE, negov DOM, za da ne skita po sokaci ida ne zaglavuva vo kjorsokaci....
rok na traenje....dur ne se vratat bos muabetiteWinkClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

кога сето тоа ќе заврши етеме.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:01

кога сето ота ќе заврши етеме. газење%20од%20смеење  газење%20од%20смеење  газење%20од%20смеење...ja ova ne go razbrav...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:07
ооо... мисје збунет... па вие се вративте на писателските амбиции...голема%20насмевка ајде ,... едвај го чекам новото продолжение.... голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:52
U guzva sum...samo nekoj go bara moeto mislenje ili uslugi, mi visat nad glava i zevaat na sto toa skrisum se kezam...percepiraat ( percepcija - gledanje bez razbiranje, a koga bi apercepirale bi se nasol u gusto ) i nabrgu ke zamine, ama se vraka...znaes deka...mhm, da, da...klatam so glava kao se soglasuvam, pa me zabole glava...taman za inspiracija, kako rakija i ljuto meze na 40 c...zosto ti e televizorot na kablovskiot kanal ?...muzikata ?...pa znaes deka takva praam !...se okozivme od rabota...mhm, pa ja so glavata...srednoskolcite ke strajkuvaat, ama dzabe ke im bide...mhm,ja, u stvari bolje neka digaat dzeva za da ne bidat ligusi kako nivnite roditeli...tonovi sto ne mi odgovaraat...ke si gi stavam slusalkite i ke si pustam od mojata...sega e podobro...

Se vrativ od Firak, na raskrsnicata kon forumskoto selo vo ranoto zimsko prikvecerie me ostavi kampanjolata i so ranecot na grb trgnav peski po neasvaltiraniot pat so novite nerazgazeni cizmi od koi pod noktot od maliot prst od nogata imav krvav podliv...ma neka ispadne noktot, ima vreme da se lecam, doma sum...

...22 : 49...ke praam pauza...da, da idam...izgleda utre ke bide dopisano...

...23 : 07 ...mi se spie...auuu poleka ke me lapnes...

Изменето од zbunet - 04.Декември.2007 во 23:06
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 08:59
denes e utre od vcera neli???збунетостголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 17:08
...mrakot pagase kako zavesa i prvite svetla se pojavuvaa kako lampioni od kukickite sto cadea niz odzacite zaedno prvite zvuci na dzagor koi se pojacuvaa kako naiduvav...najbliskite kucinja me nasetija i pocnaa da me lajat...nekoi mozev seuste da gi prepoznaam...izrasnaa vo Idividija...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 00:58
...prvata kuka od levo bese na brza...no !...imase i deca izmrsulaveni sto trckaa po dvorot...majkata gi karase nesto okolu domasnoto po fran...!...La Fille !...brza i se priblizi od zadi zastitnicki stavajki raka na nejzinoto rame...ona ja potpra glavata na nego nasmevnuvajki mu se...si sepnaa nesto i glasno se iznasmeeja...takvo smeenje moze da bide samo zaradi nesto bezobrazno...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 13:12
...Ej ! Kaj si zastanal na stanica !
 - Kakva stanica ? Se vrtam naokolu kako slepec dodeka nablizuvase covek so zeznicka uniforma so nezen od i so fener vo rakata.
 - Ja sum Rebel, sef na stanicata i momentalno ja proveruvam prugata - Potcunuvase so cekanot so dolga racka po prugata : - Da ne sakas da izvadis karta ?
 - Ne blagodaram, veke stignav - go podnamestiv ranecot koj pocna da mi lizga niz rameto.
 - A be pravilo e, karta ne moze da se izvadi bez da se prilozi licna karta, a mnogu mi dosaduvaat da ostanele anonimni, eve, go gledas ovoj so sesirot, sto mislis zosto vrti grb, kade dojde svetot, da se srami da se vozi so voz.
 - A eve go ide vozot, zborat koristel stetni materii, a laga e zosto koristi strogo prirodni materijali - Pocna da mafta so fenerot i da sviri so svirceto.
 - Nov e ovoj Diogen masinovozacot inace e prava srcka, tuku aj trgaj se od tuka i ne mi smetaj ako ne mislis da se vozis.
Trgnav kon mojot dom, a zad mene gusta parea i voz od koj se zatrese zemjata...nemase zensko nikade vo blizina, sigurno e tereten voz, no premnogu radosni izvici za eden takov voz. Kako i da e , ne e moja rabota, domot me ceka...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.