![]() |
|
2+1 Ај сега кој има храброст |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 25> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а jас...сосема спротивно на горното.
![]() ![]() на претходното, де. ![]() Изменето од pagane - 27.Декември.2009 во 21:10 |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Jok .... sebicna sum ... ne delam... nitu se delam .... eden na eden samo .....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
јас би сакал две
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ова културни... едноставно... ме разнежи... човече... а бе културни, него како... ![]() |
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Si se pocestam ponekogas...filipinkite se stvoreni za dve + eden uigrani |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
сакам со двајца да пробам...ама нема мажи бре тука
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() знам дека е така како што викаш...затоа и нема шанси да пробам со 2...сите не сакаат поради тоа ...а како можат жениве бе ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Повеќе жени ни во кујна не можат да се ујдисаат а не па во кревет. Секоја ќе си влече на своја страна а тој у средина-баш му е гајле.
Затоа гласам НЕ!
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() не ми ги чепкај црните другарчиња бато бодети...тие се доооста добри во тоа што го прават...знам јас... ![]() во сад можеш да најдеш се...ама не е финтата да легнеш со некој од улица...ехх да беше така до сега незнам што не ќе направев...ќе идам јас летово таму пак...може ќе налета нешто ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jas ja imam tuka do mene 6 sati,rabotime zaedno do polnoc a posle prodolzuvm sam.Tatko portorikanec majka crnkinja,Prava tigrica, ne e mnogu crna,sto e najvazno znae sto saka od zivotot i e mnogu prirodna i ednostavna,obicno poveceto crnci se mnogu sigurni vo sebe a belite ameri pomalku izgubeni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() глеј сеа..викам дуо-трио...па сакам се да пробам во животов...краток е...еднаш се живее...ама мн ретко некој се осудува на такво нешто...баш поради тоа што нема баш некои кандидати... ти пази ја порториканката вечерва... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |