|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 40> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogas realnosta moze da bide poubava i od najubavata bajka!..
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bajkite ...sami si gi pravime...potsvesno.
Sigurna sum deka sekoj barem ednash si "raskazal" sebesi bajka i bil glavniot junak vo nea... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Princ na bel konj, na mercedes...da ne se invalidi ova princovite ?
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma moze i na staki da e princ!..
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...devojchinjata gi sakaat bajkite, posho realnosta mnogu boli, a se sposobni na nakoj nachin da ja spoznaat i uvidat idinata mnogu porano od mashkite, a tie momenti na imaginarna sreka i zamislena traektorija vo zivotot ostanuvaat dlaboko vrezani podsvesno, isto ko ona vie koa mizat vo seks i si zamisluvaat, sha chesh toa e toa...
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potragata po t.n."srodna dusa"ja narekle "princ na bel konj",samo ne znam zasto toa da se odnesuva samo na zenite,togas za mazite moze da se kaze-"princeza vo zlatna kocija"
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...razlikata e slednata, princot se pojavue na kraj da ja opne-spasi princezata, a princezite se niz celata prikaska predstaveni kako patalici...u site prikaski e taka...izvlechite naravouchenie...za toa se prikaskite...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bajka e koga kje stane majka
na tvoite deca well bajki postojat so kraj i pocetok |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova nekako .... sso znam... fragola, ke go isplasis princot, da ne go vpregnes da ja vlece zlatnata kocija |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa za toa i zborev, ustvari prikaskite se toa, demek princezive se muchat, teshko im je sho treba da se i sho gi cheka, i doaga princot nevermind-nosi u neverland-i na kraj zavrshue prikaskata i pochinja nova pak-neverending story...inache princot na kraj tamu nekade stanue gad ili vol...ali poleka ke viish ima vreme, mene se mi e jasno toa... ...ja zasho gi obozavam zenite Vagi-zasho se realni i na zemja u toj pogled ne letaat u oblaci i po forumi, tachno znaat sho treba i deka nema princoi, gledajki gi ostanatite- najmalce e smeshna situacija za mene de... |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK,jas ne go sfakjam ova taka bukvalno,ama ako se misli bash kako vo bajka da tecat rabotite...togas,si stojam cvrsto na zemja i ne cekam princ,a konji si postojat vo realniot svet... |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав до сите принцези кои си ги чекаат принцовите на бели коњи .... Понекогаш принцовите намерно се маскираат, па не се на бел коњ.... па така можеби некој принц ќе ве одмине, а вие нема ни да забележите .... чекајќи "некој друг" ... Принцеза може да биде само онаа која ќе го сака принцот без да знае дека тој е принц.... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ex....kоњи на секој чекор,а принцови...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех ...кокошки со лопата да ги ринеш, а принцези...
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |