IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 39>
Автор
Порака Обратен редослед
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:48
Не сум неверен. Кога некоја ќе ми се пушта, гледам сака да се опнеме, зошто да не и таа е душичка, со тоа само правам добро дело.LOL

Изменето од perinosi - 07.Декември.2006 во 20:48
Кон врв
marija Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:39
Question ne basLOLLOL
Кон врв
igo_19_85 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igo_19_85 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 16:40
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by Duda Duda напиша:

Po muabetov ispaga deka samo muzive se neverni. A so kogo togas oni si gi varaat partnerkite? Lazgi niedniSmile zarem i samoto flertuvanje i pomislata na nekoj drug ne e prevara?

Зависи за кој како... За мене не е... Или можеби е ама не толку "страшна"
 hahahahahahaha
bash taka e
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 16:39
Originally posted by Duda Duda напиша:

Po muabetov ispaga deka samo muzive se neverni. A so kogo togas oni si gi varaat partnerkite? Lazgi niedniSmile zarem i samoto flertuvanje i pomislata na nekoj drug ne e prevara?

Зависи за кој како... За мене не е... Или можеби е ама не толку "страшна"
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 11:49
e toa e veke druga tema za flertanjeto , ama za mene i toa e prevara
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 11:46
Дали сега сум или дали сум бил?!?!? Ако е за сегашно време, не сум неверен!!! А инаку сум бил!!! Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 11:44

ko sum bil mnogu vljuben ednas imam odbieno jaka cura , sum izbegnal neverstvo,  pa si velam ko ke bidi onaa vistinskata nema da ja izneveruvam

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 09:46
Verna Sum! Kategoricno SUM! Veruvam vo vernost, MNOGU!

Изменето од Antiqua - 07.Декември.2006 во 11:50
Veni Vidi Vici
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 19:49
Veren sum ko Don ZuanWink
LOLLOLLOL
Кон врв
LukaB Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LukaB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:36
sum sum ne mozam protiv toa
LUKAB
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 12:55
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Не се нервирај де па и ти.....Big%20smile Се сложувам со тебе....

ne be kakva nervoza ne me faca mene imun sum:)
jas po logika :)po inspuiracija tezneam :)
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 12:53
 Bravo, e ova veke mi se dopaga, sekoja cestWink Neverna e Duda, ama barem e iskrena i si priznava. A znaete spored onaa starata poslovica sto rekle starite: Koj priznava pola mu se dodavaLOLLOLLOL
   DIJANA
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 14:18
Не се нервирај де па и ти.....Big%20smile Се сложувам со тебе....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 21:33
eh da se falime sto zboris mnozina .....ako nee e nesto u red se bara nacin da se sredi pa poslem se raskinuva mislam dogovorot razbiranjeto go zaboravate naci psihata ne vi e kako sto treba

najvaznoto nesto psihata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1do nejze zavisi dali ce go napravis toa ili pak i da go napravis dali ce se falis so toa sekoj dnevno pred vas ima lekcija a vie ne ja svacate ja ucite na pamet zatoa jas ne mozam da ve svatam
kako praksa nema nisto nema u kniga toa da procitas ili pak od nejze da naucis ili pak  taa misla da dojde od samo vedro nebo neli?
pak li treba da vi poftoram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.