![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 55> |
Автор | ||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пробај од друго цд да го преснимиш би требало да се среди. |
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
Vidi i temperaturata na HDD i CPU
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Mislis na MB i CPU!! |
||
![]() |
||
Darko_models ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
Pomognete !!!! Imam gotov forum i ne mozam da mu ja smenam pozadinata ne prifaka pozadini. Sto da pravam pomognete?
|
||
Koga se saka,se se moze!!!
Samo treba da bides uporen. |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da se zaclenis tuka
zapravo si zaclenet nie imame uba sina pozadina i uzivaj vo nasata svetlo sina ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
Taka nekako CPU ako e nogu golema temperaturata Vakvi problemi pravi ili se restatira ili se gasi
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
ma hhh i ti si nekoj haker ajde odluci ti za mojot pc pa ja za tvojot D:D: |
||
![]() |
||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
|
Проблемот не е во детали опишан, но јас мислам дека се јавува од инсталирањето. Температурата при вклучување не може да биде критична, за да го рестартира компјутерот. Проблемот, ако добро разбрав, се јавил после форматирање, значи за време на инсталирање на Windows-от. Или можеби компјутерот си работи, а повремено се рестартира??? Изменето од Паланчански - 07.Август.2008 во 11:40 |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
![]() |
||
Darko_models ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
Pozadinata e bela. DALTONIST !
![]() |
||
Koga se saka,se se moze!!!
Samo treba da bides uporen. |
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
позадинате са #F8F8FC и #F0F1F5
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Sale_bt ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Ve molam site iskusni vo pravenjeto forumi i izveduvanjeto
na prelistuva4ite:Google,Yahoo i dr. Momentalno imam zaglaveno na addnuvanjeto na url vo google.Ve molam nekoj da mi objasnite po 4ekori. ODGOVORETE CAO! |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Еве овде ќе го адниш за на google http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl за на yahoo незнам |
||
![]() |
||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
како да ги избрисам адресите со ги писувам горе на адреес барот или како и да се вика?
дали мозе и како да се избрисат сите адреси со сум ги барала? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |