|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика | страница <1 20212223> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобар беше Мики.....Иван лошо испеа вечерва |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...гласаш во точен тајминг...и тек на крај стигнува репорт: Вашиот глас не е прифатен,гласањето е завршено!
на многу ова им се случи |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, баш ќе му дадат кола и тоа Опел . Спот и песна ќе му направат, албум малце потешко.
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И мене исто Идол гледам од почетокот, и гласам, а ова досега ми се немаше случено.... Штета ако е навистина наместено, Мики заслужи да победи... |
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако беше мој фаворит Иван (само во финалето, инаку Биле ми беше ), вчера ја испеа катастрофално лошо денс песната (заборавив која беше). Инаку мислам дека Дејан пееше најконстантно добро во сите емисии.
ПС: На тој Мики ако му дадеш 3-4 пени по ред да испее, имаш чувство ќе падне на сцената. Изменето од LiDivio - 31.Мај.2011 во 09:54 |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дејан од каде стигна до финале, не ми е јасно.
Не пее ништо посебно, нема харизма, ... Јуле или Бети беа девојки за во финале, заедно со Иван и Мики. Јас секогаш гласав по завршувањето на сите настапи, го бирав тој што најмногу ми се допаднал вечерта, никогаш однапред за некој конкретен... Мики беше дефинитивно тој што бриљираше вчера Мики имаше дури 4 најфантастични настапи, според мене, иако сите му беа одлични: Кажи ми Russian roulette Јано мори Hello Иван ќе го памтам единствено по Queen. Изменето од Kali - 31.Мај.2011 во 14:25 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Нече срече поштеног човека"
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Теиа.
Нов член Регистриран: 31.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иван најјако им пееше таму.. али втора опција ми беше Мики..
Вчера кога бев таму во метрополис арената ...кога кажаа дека Дејан не оди понатаму...само да знаете колку луѓе се радуваа.. врискаа пискаа..ама тоа е Иван е победникот, нема лутење :) |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а парите ти ги зедоа? инаку браво за Ајван |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па кога можат на Македонскиот Мајкл Џексон (Елвир Мекичо) да му дадат Опел оти да не можи на Идолот кој пее каде каде подобро од тој вештачкиот ама ОК можи потаму ќе му дат нешто да вози или кога ќе направи неколку албуми јас само така реков оти гледав само во салонот на Опел беа идолите и велиш Спот и песна ќе му направат, албум малце потешко ами тогаш која е предноста на МКД Идол Мики,Дејан Нико Билето и останатите нема да направат спотови,песни,албуми? абре епа македонче - раз бираш Нико не беше вчера кај се понижава тој да оди таму и да гледа како го прогласуваат идолот (или имаше обврски можи) и ме разочара Билето - видов на ексклузив го баци идолот |
||
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е битно, битно е дека Велија (заедно со моб. оператори) им ги собра парите на децата од СМС пораките.
Изменето од LiDivio - 31.Мај.2011 во 23:01 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ivan...
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па јас си сум паметно железно и битолско дете и не се заебавам со такви гласања поготово не во таа ТВ сестра ми да беше таму немаше да гласам п.с не сум влав |
||
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Редовно го следев идол и баш финалето го пропуштив
мило ми е што победил Иван, иако и Мики беше одличен |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Внеси реплика | страница <1 20212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |