![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 35> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...abe da viish kakvi gi, ima sho ne sedele nikad na stolche, koa ke izlezat u drushtvo, taman da mu ja sobleshesh gola, ke uprska nesho...ne go biva bre brate top...i toa ti e...hahahahahaaaa...imav dva drugara takvi-totalni antitalenti za flert i za zeni...leleleleeeeee...propast...a ubavi se ne im fali nisho, ama nemaat bre toa sho treba...shteta-cirkus...
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
aha
zboruvame za dve razlicni raboti ti za umeenje jas za pricinata umeenjeto e vo karakterot a pricinata vo nezgodnoto sedenje na stolceto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....a koj saka da sedi na dve stolcinja
......ke se najde na zemja,na krajot.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
so sme pametni
sade um okolu |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
apsolutno NE. flertot e samo flert i najcesto e bezopasen i zdravo e da go praktikuvas duri i koga imas seriozna vrska/partner.Toj ja leci ljubomorata i ja pravi postabilna samata vrska
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Ајдееее што нема човек да прочита на форумов, и дека флертот бил здрава работа и дека ја подобрувал вркската, па и дека ја лечел љубомората
![]()
Добра илустрација. Флертот е ментална прељуба. Тоа ти е како да лизнуваш од шлагот на туѓа торта и кога некој ќе те види, велиш: Јас не јадам од таа торта, само малку пробав од шлагот
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......Flertot e samo pokana za" poçetok"......
Изменето од marija1000 - 21.Јуни.2008 во 11:02 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...neznam sho e, ama dobra stvar e...
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ne e. Toa e samo nezjen izlet ili proshetka na chuvstvata.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
сладка ствар е ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... makiiiiiiii... ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Flertot ponekogas e samo nacin da se otkacis od nekogo.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не секогаш, но
понекогаш е начин да заборавиш некого ![]() како се рече "клин клин избива" Изменето од pagane - 21.Јуни.2008 во 23:43 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Tesko deka so flert ke zaboravam nekogo.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |