|
БИЗНИС ВЕСТИ, НОВОСТИ, ИНФОРМАЦИИ... |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 36> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza, дали можеш еден ден, само ЕДЕН ден, да заборавиш на негативности и контрирања дури и во шегување... и наместо тоа да бидеш позитивен ? Само ЕДЕН ден. Пробај. Изменето од Messenger - 04.Јули.2012 во 19:03 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti stvarno izgleda ne mozesh da razberesh shto vikam ...ponekogash!
...kaj vide tuka negativnost...gospod znae, ,...ako i toj znae! ...a ti bi trebalo da znaesh deka promenata chesto pozitivno vlijae na chovek !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.libertas.mk/vest/29299/ ...после вакви случувања обиди се барем ЕДНА минута биди смирен, и релаксиран....што би рекле помазен. И ова го има насекаде..нели?. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma potpolno isto e,..petpostavuvam:
Административците се јавуваат како субвенционирани земјоделци
''...............Во Берово се сретнавме со речиси педесетина беровски и пехчевски земјоделци и сточари. Од куќа до куќа, внимавајќи некој да не не види и, секако, предупредени да се претставуваме како нечии внуки и роднини, но никако како новинари, чувме многу маки од луѓе кои последните години ги минале трчајќи по документи за да добијат поддршка за земјоделството.............."" ...ova pre bi lichelo na nekoja situacija vo tursko vreme ,...ili ponovo, ..na neshto kako vo ona ''ALO,ALO...'', so taa razlika shto togash mozebi ,mozele i da bidat poslobodni za toa deka nema da gi ''otshuka'' nekoj ! .... ..samo , se chudam kako ne go zabolea popov racete ,...od tolku krstenje !! |
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...мене ми личат на сцени од после војната,кога замисли си ги со зелени џипови оние од партијата т.з. комунисти,ќе отидат кај "селскиот партизан" и тој ќе им каже кој не сака да даде за народот пола и повеќе овци жито....јагниња,и не е послушен...!за време на... колективот бе. Турското може по се изгледа вода да му носи..!аааа,пусто турско.... |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..tuku,....i treba da zalat makedoncive po....turskoto: ....ej, zamisli,... ...tochakot ke mozesh za bez pari,...da si go parkirash kaj ke ti prdne,...eejjjj,....tochakot,..ejj ! .....uuuahahahahahaa....dali da plache ili da se smee chovek,...stana makedonckava rabota! |
||
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...а нема цена за паркирање на зелена површина...од камен и песок?.гарант е 50 евра..од минута..само кај нас.
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остај тоа, па 22 работни дена по 600 денари се 13200 12.5 канадски долари на ден! Е добро е што немам некоја желба да живеам во Скопјето, ќе ми отиде платата за паркинг
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А тоа е ЗОНА 2...
Колку е за зона 1? Таму треба да паркирам ако одам... Чисто да знам дали да идам со кола или да си го фатам автобусот
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zarem ne gledash deka nema da mozesh da ostanesh vo eden ''potez''na edno mesto, povekje od 180 min. ,...shto znachi deka na sekoi tri chasa ke treba da mu ja izlezesh, zavrtish okolu i pak da vlezesh i da barash senka,...inache, ... ne znam stvarno,...shto inache ! ...pssst.. popot odmara ama, eve ja samo verbalno, abe ,...bog da chuva!! |
||
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..веќе кажав..50е...и ако немаш поголема потреба не доаѓај подобро.појди си до Охрид,мислам на оној Петрески сеуште не му дадоа да воведе "данок" за неохриѓани.Скопје сеуште нема..нели?..ама нема да има дискриминација.. жителите во зградите,не се опфатени со овој проект на владата градска. |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma ne beri gajle , mali,.elaj ni si so kolata ,..moeto jas samo za 25 ...ke ti go ustupam !
...pa, shef li si,....''boranija'' li ...(m)ni si? Изменето од brza - 05.Јули.2012 во 14:13 |
||
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе какви жители таму не сум жител, зет сум Брза ако ми ја изгребат ix35ката на твојот "ефтин" паркинг кого ќе треба да тужам Него се помислив, да не не си во зона централе, па за 25 ми шиткаш паркинг место
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...inache , ne beri gajle,...za 25 evra ke organiziram nokjna straza so ovie klincive za edno plastichno pivo,.... .i taka za djabe visat dok' ne se razdeni, ..pa,nema vrapche da ti go posere tvoeto porshe( ili shto vekje mislish deka e), ...naravno,...pod uslov da ne go ostavish pod nekoe,...drvo ! |
||
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |