|
Кој со кого |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 179> |
Автор | |
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да им покажеме јас и ти што е прав стриптиз
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шипка добра музика и може да почне
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам „пригушено светло права атмосфера“
а може и кафез не мора шипки... п.с зашто две шипки |
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да почнам ми ја нема Нате за инспирација
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj me baraseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!?!?!? Ajmo YAHOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Down Boy!!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа и тоа се подразбира
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABreeeeeeeeeeeee!!! A jas sto sum tuka!!! Neli me baravte!!! Sto e sea?!?!? Ne sakate striptiz da vi maam ?!?!?! Dobro jas ke si odam stom e taka!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Душичко мое, па нормалски дека ќе мааш стриптиз само чека ме кај се и дугите побегуљи
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти срценце за комплиментот...и ти си супер партнер за денс |
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате,а моше јас да играм како на клипот што ти го пуштив?
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауууууууу...може мила слободно..само пред да почнеш ќе им дадам дијдзепами на мажињата ради срцето не за друго
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш на кој клип мислам нели?
Марина Перазиќ |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам.....мила сигурна си да прашам јас пак?
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И повеќе од сигурна 100%
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 179> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |