IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 256>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 13:41
Originally posted by fiks fiks напиша:

imame nie tro poveke idioti kultuzin....
tie momentalno shto sakaat da se napravat spasiteli ja dovedoa makedonija do ova deredze vo pocetokot na devedesetite...a se ushte postojat bolni komunjari koi mu veruvaat na branceta pokraj se losho shto napravi ....kako ne im e stram..eeee shto debili bea be majkata da mu ja nae*am....ednash edna zena mi rece,deka ke glasala cel zivot za drzavotvorcite,pa makar i magare stavele na lista za vreme izbori......alooooooo...ne mi se veruva ni denes ni togash....

Tie drzavotvorci ne donesoa vamu kade sto sme denes.
Sramota e samo toa sto nekoj luge navistina se slepi da ja poglednat realnosta-.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 13:50

Да, така е култузин...тие државотворци ја донесоа Македонија таму...кадешто сме, но кој им дозволи на тие државотворци да не носат било каде...кај беше и каде е државотворниот народ?
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:00
a shto e kriv narodot, pa?,...krivi se samo tie shto ,...toj gi izbral!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:00
Originally posted by moira moira напиша:

Да, така е култузин...тие државотворци ја донесоа Македонија таму...кадешто
сме, но кој им дозволи на тие државотворци да не носат било каде...кај
беше и каде е државотворниот народ?

Kaj i da bile TOGAS ima opravduvanje, zosto mozebi bile izlazani , izmanipulirani ,fateni vo tesno vo post Jugoslovenskiot period.
Megutoa ako "TOGAS" imale opravduvanje deneska nemaat nikakov izgovor a toa sto go pravat e cisto predavnicki akt i licna korist ni poveke ni pomalce.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:00
moira e preteruvash so toa koj im dozvoli....pa koj glasashe be za komunjari posle dobiena nezavisnost....pak istite tie na koi im bea cel zivot predhodno polni mevovite so se i seshto,i koi ziveeja i porano a i sega kako bubrezi vo loj...ja ne im dozvoliv sigurno i ne glasav za niv .....tie koi se mavaa vo srce za nivna sfrj,koi se krstea prvo vo bratstvo-edinstvo a sega se krstat vo crkva so oni koi gi negiraa do pred 18 godini i im se nivni ceda bozji sega....tie moira koi ja zaebaa ovaa drzava i pred nezavisnosta a i sega,a ako ne se tie togash se nivnite deca ili vnuci....
samo nemoj sega pak da go krivish obicniot smrtnik....
pamtish koga rekov deka sekoj treba da se informira,shto mi replicirashe...nemale vreme glava da krenat,e istoto e i so tie koi sakaa neshto da ispravat ama ne mozea glava da krenat od problemi i od gola borba za zivot vo 90 ite...a i sega e taka...samo sega imaat nekoja nadez pogolema,shto predhodno ja gledaa samo na televizija vo amerikanskite serii......
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:04
...значи пак се вракаме на истото народот е виновен...и не давај индивидуално поравдување дали ти си гласал за нив или не...мнозинството гласало...така да важи горенапишаното...

П.С.

...за каква надеж зборуваш...за весела математика...?

Изменето од moira - 15.Септември.2008 во 14:05
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:06
Точно е дека народот е крив-тој им ја дал власта во раце!А тоа дека бил изманипулиран-нема потреба да се коментира,да не се ретардирани некој да ги лаже 10пати со ред(и што е најжално-со иста лага).Џабе се труби да не се гласа кога пак сите кој од корист кој од атер одат на гласање!
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:10
Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Точно е дека народот е крив-тој им ја дал власта во раце!А тоа дека бил изманипулиран-нема потреба да се коментира,да не се ретардирани некој да ги лаже 10пати со ред(и што е најжално-со иста лага).Џабе се труби да не се гласа кога пак сите кој од корист кој од атер одат на гласање!

...apsolutno se slozhuvam so tebe...i nema nikakvo opravduvanje...ako sum dozvolila da sum izmanipulirana ednash, ne znachi deka postojano ke dozvoluvam da me manipuliraat...sledniot pat ke razmislam shto i kako pravam i voopshto nema da dozvolam da bidam izmanipulirana...a ne, kuti, traj...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:13
si ti politicki opredelena moira?..ajde kazi mi ako ne tuka na k*rir licen....

eve jas ke si kazam i ne mi e gajle ama ic....za komunjari ni sum ni pak ke bidam,pa duri i pishtol na celo da mi stavat....ova ne od shto sum clen na druga partija a ne sum od niedna,tuku zaradi moe ubeduvanje i so toa se odvojuvam od toa mnozinstvo.....

e sea ako glasalo mnozinstvoto ne e li toa togash demokratija?...a moira????....
shto trebeshe drugite da pravat?..revolucija li?

a za nadezta,neka e i matematika,pa duri i vesela...barem nosi nadez,me razbirash nadez.....
predhodno i toa go nemashe....
samo ke pokaze vremeto moira..zivi da sme i ke vidime..

Изменето од fiks - 15.Септември.2008 во 14:13
неколку жолти ракии.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:21
opaa,..i na ,..lichni ,..preminaa,...намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:23

eve jas ke si kazam i ne mi e gajle ama ic....za komunjari ni sum ni pak ke bidam,pa duri i pishtol na celo da mi stavat....ova ne od shto sum clen na druga partija a ne sum od niedna,tuku zaradi moe ubeduvanje i so toa se odvojuvam od toa mnozinstvo.....

e sea ako glasalo mnozinstvoto ne e li toa togash demokratija?...a moira????....

a za nadezta,neka e i matematika,pa duri i vesela...barem nosi nadez,me razbirash nadez.....

Па зошто да не?Кога веќе не учиме на грешките..
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:40

...NE...mislam deka treba da vi e jasno na site, barem po postovite i moite komentari...

...a nadezhta posledna umira...vo nedostatok i nezadovolstvo od segashnosta i nemanje volja i vizija za promena, nadezhta e posledna slamka...da... i opravduvanje pred samiot sebe...

Изменето од moira - 15.Септември.2008 во 14:46
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:43
po postovive mi gledash kako zakoraven komunjar moira...
moze gresham ne znam,zatoa prashav.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 14:48

po postovive mi gledash kako zakoraven komunjar moira...
moze gresham ne znam,zatoa prashav.

...ochigledno nitu si me chital, nitu go citash, nitu go razbirash napishanoto od mene...si tolkuvash kako sakash...no tvoe pravo...za nekoi sum VMRO-vka okorela, za nekoi komunjarka...vidish interesno...a nekomu ne mu se dopagja napishanoto odma me smestuva vo drugiot tabor...kaj drugite ovci.. :))))
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 256>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.