IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал
  Активни теми Активни теми RSS - ФИФА СП (Мундијал)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФИФА СП (Мундијал)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 38>
Автор
Порака
Radijator Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Radijator Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 03:48
Ама јас сепак би рекол дека Суарез е Man of the match !!!
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 11:03
Se soglasuvam so radijator... Suarez "gori" na sekoja utakmica, dava se od sebe... Ona vcera iako "nefer", spored mene bese izraz na ogromna zelba za uspeh. Si dobi zasluzena kazna (kojznae uste kolku kje go kaznat), no ispadna deka vredese, neli?
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 11:36
ц ц ц... до полуфинале се стаса,а јас ништо не сум промрчила околу светсково...ќе испадне брука,бадијала следам скоро секоја утакмицавртење%20со%20очи...
значи, да резимирам од досега виденото...
Интересно во секој поглед, велесили губат,тотални аутсајдери ршум прават...што со игра -што на шашмаголема%20насмевка
Бразилците ме разочараа комплетно(а ми беа неприкосновени фаворити) исто како и Англија...факт е дека Англичаните покажаа најслаб фудбал досега у нивна кариера ама некако мислев дека ќе се свестат навреме дека се на фудбалско а не на балетско првенство...

Сега, ми се стесни изборот...ај,нека биде Аргентина фаворитот за првак...иако и тие ми се нешто многу нервозни,емотивно  нестабилни и како паника да ги фаќа кога треба резултат да бркаат.

Холандезите?? е не ми се јасни зашто ја успорија контрата вчера на дестина минути пред крај на утакмицата? некој со логично објаснување на спорниот настан?

Германците... е не ги сакам па не знам каков фудбал да изиграатцрвенеење

Уругвај- со среќа нека им е натака... исто и на другите
среќа

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 11:51

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 11:55

ДА НЕ СИ МУ ВО КОЖА НА ТИПОВ ...

PS: Мислам дека Македонија треба да има вакви дресови со пруги, а не само црвени...

Изменето од LiDivio - 03.Јули.2010 во 13:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 12:00
тага
душа... и јас го изжалив вчера

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 12:02
хи,%20хи...

херојот на мечот,а?

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 14:22
Originally posted by BiBi_G BiBi_G напиша:

Холандезите?? е не ми се јасни зашто ја успорија контрата вчера на дестина минути пред крај на утакмицата? некој со логично објаснување на спорниот настан?

Ептен брука ќе беше за Бразил така резултатски 3-1....а поголема брука од тоа да си поигруваат со Цезар и Лусио пред нивни гол и неможе да биде....знаат они што праат намигнување Не џабе годинава ке се шампиони голема%20насмевка
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 15:57
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Има уште еден, ќе се јави сигурно до после голема%20насмевка

ok i admit i was wrongсршено%20срце
ете се јавив промашив happy now?
и емил мислеше и албанесо и многу други ама еве...
среќа шо не можев да ја уплатам зошо имаше да пропаднам, а беше исплатливо на почеток зошто ако ја уплатев и победеше бразил ќе си купев графичкаголема%20насмевка

Ееее бе Владо, па јас не ти се смеев големо%20гушкање ... како другите плазење
Го закачам KINGDAVID  оти беше сигурен дека Бразил ќе биде финалист, а отпадна уште другиот ден... и сега ми должи пица  голема%20насмевка

Ako Argentina pobedi denes, so zadovolstvo ke castam.

Ne zaboravaj kakva bese opkladata. Koj ke otpadne porano od Brazil i Argentina ke casti намигнување
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 17:51
Изгубивме тага  тага

Првенствово може комотно да се поништи, што се однесува до мене..досаден фудбал...судиски грешки...и Меси изгуби тага
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 18:00
Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

Cim OKTOPODOT tipuval na Germanija, Argentina gubi BIDETE SIGURNI p.s nekoj da se kladi ima jas vikam odi ponatamu Germanija

hahahhah ajde da ve vidam kaj ste Argentinci
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 18:05
ама ќеифски сум ја изгледала утакмицава...

секоја чест

дури малку и ми падна жал за Аргентинциве...али ќе преболат
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 18:05
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

ама ќеифски сум ја изгледала утакмицава...

секоја чест

дури малку и ми падна жал за Аргентинциве...али ќе преболат

ke placat malku ali aj
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 18:11
кој губи има право да плаче

Изменето од sanja-a - 03.Јули.2010 во 18:11
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.