|
ФИФА СП (Мундијал) |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 38> |
Автор | |||
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама јас сепак би рекол дека Суарез е Man of the match !!!
|
|||
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se soglasuvam so radijator... Suarez "gori" na sekoja utakmica, dava se od sebe... Ona vcera iako "nefer", spored mene bese izraz na ogromna zelba za uspeh. Si dobi zasluzena kazna (kojznae uste kolku kje go kaznat), no ispadna deka vredese, neli?
|
|||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ц ц ц... до полуфинале се стаса,а јас ништо не сум промрчила околу светсково...ќе испадне брука,бадијала следам скоро секоја утакмица...
значи, да резимирам од досега виденото... Интересно во секој поглед, велесили губат,тотални аутсајдери ршум прават...што со игра -што на шашма Бразилците ме разочараа комплетно(а ми беа неприкосновени фаворити) исто како и Англија...факт е дека Англичаните покажаа најслаб фудбал досега у нивна кариера ама некако мислев дека ќе се свестат навреме дека се на фудбалско а не на балетско првенство... Сега, ми се стесни изборот...ај,нека биде Аргентина фаворитот за првак...иако и тие ми се нешто многу нервозни,емотивно нестабилни и како паника да ги фаќа кога треба резултат да бркаат. Холандезите?? е не ми се јасни зашто ја успорија контрата вчера на дестина минути пред крај на утакмицата? некој со логично објаснување на спорниот настан? Германците... е не ги сакам па не знам каков фудбал да изиграат Уругвај- со среќа нека им е натака... исто и на другите |
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДА НЕ СИ МУ ВО КОЖА НА ТИПОВ ... PS: Мислам дека Македонија треба да има вакви дресови со пруги, а не само црвени... Изменето од LiDivio - 03.Јули.2010 во 13:39 |
|||
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
душа... и јас го изжалив вчера |
|||
|||
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
херојот на мечот,а? |
|||
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ептен брука ќе беше за Бразил така резултатски 3-1....а поголема брука од тоа да си поигруваат со Цезар и Лусио пред нивни гол и неможе да биде....знаат они што праат Не џабе годинава ке се шампиони
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako Argentina pobedi denes, so zadovolstvo ke castam. Ne zaboravaj kakva bese opkladata. Koj ke otpadne porano od Brazil i Argentina ke casti |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изгубивме
Првенствово може комотно да се поништи, што се однесува до мене..досаден фудбал...судиски грешки...и Меси изгуби |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahhah ajde da ve vidam kaj ste Argentinci |
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ама ќеифски сум ја изгледала утакмицава...
секоја чест дури малку и ми падна жал за Аргентинциве...али ќе преболат |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke placat malku ali aj |
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кој губи има право да плаче
Изменето од sanja-a - 03.Јули.2010 во 18:11 |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |