![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 105> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sakam koga nemam volja i interes za nishto, ama bash za nishto...a taka mi e vekje podolgo vreme...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Несакам луѓе кои мислат дека се почнува и заршува со нив.....дека сонцето изгрева само за нив
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не сакам кога мисли дека е центарот на светот....патем..и да е центарот-тој се бележи со 0...значи таа е безвредна нула...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
не сакам кога ми префрлаат што во животот сакам и други опции освен да поминувам време само со една личност
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
не ги сакам оние кои што чекаат се да им биде сервирано на готово
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам луѓе кои никогаш не си ги признаваат сопствените грешки а туѓите секогаш ги критикуваат...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... кога ме убедуваат дека целта ги оправдува сите средства
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne sakam da mi zakazuvaat sredbi... odnosno da mi se udvaraat na forumov... samo zatoa shto nekoj zamislil...deka nie koi sme na forum...sme lesni zenski... a ne razmisluvaat deka sme necii majki... zeni... koi slobodnoto vreme si go organiziraat kako sakaat... i ne sakam... luge koi ne razmisluvaat... deka zad ..nikot... ikonata... mozebi se krie... nivna majka... sestra... bratucedka... zena...devojka...
Изменето од mamamd - 21.Јули.2008 во 09:54 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
не сакам кога работите не ми се одививаат по план
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да бе мамамд..
![]() ![]() А бе ич не ги сакам таквите... а ги има... не да не... ќе си се препознаат они...
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....koga site gi stavaat vo ist kos!
|
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
koga nosat mali deca kaj shto ne im e mestoto!
|
|
![]() |
|
...ne sakam ISTRAZNI SUDII
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |