![]() |
|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 46> |
Автор | ||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
зар се е во даванје и земање? Зар се е во твојата,моја добивка? Зар не е доволно сто секој ден ти е посран Од нивната глупост и немоќ да сватат Дека себе треба да се сакаат За да можат љубов да дадат! Во срцето ако ја имаш,отворена,чиста... Ако можам да ја добијам несебично Тогас на пат прав си...оди Дигни ја главата денес иако ти се плаче Утре е твојот ден,чека на тебе |
||
![]() |
||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
лелеееееее неможам да се снајдам со македонскиве букви хахахаха
|
||
![]() |
||
|
![]() Изменето од butterfly5 - 26.Октомври.2008 во 23:40 |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
zbunet
Траги од солзи згаснати на камен истопен како стакло прозирен а во него срце чука и покрај се. Ништо не е онака какво да го видиме сакаме и какво ни треба со чувства и правда задоволена, образот наш насушен како кора од даб столетен по прсти гребе. Одиме и се лизгаме по скали од солзи замрзнати не водат каде се другите сите оние сто ги знаеме, се наоѓаме а да се пронајдеме во нив никако не можеме. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од filmadzijka - 02.Ноември.2008 во 18:33 |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Колку среќни бевме баш тогаш
на мотор на Водно угоре, а сонце јасно светеше баш кога застанавме јакна под нас да постелам за да се сакаме и пресакаме. Од себе се дадовме и се наддававме кој повеќе ќе даде и се изнададовме. Станавме гушнато насмеани јакна си земавме и насмевка замрзната ни бидна јакна на гомна свежи сме послале, а бaш ич не сме знаеле, сепак страшно не беше и гушнати продолживме ама коса твоја чудно мирисаше и на неа трошки тазе висеа тогаш страшно бидна молкум заминавме како и ти, од живот мој тогашен. збунет ти си неверојатен одамна се немам олку многу смеено добро бе како ти текна ова со гомната ![]() Изменето од fiks - 06.Ноември.2008 во 18:09 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
eeeeeee....od tri reda moze samo usnite da si gi navlaznime
za da se napieme
barem tri strofi treba da napises
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
после треба да го менувам насловот ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Мили невидени (хаику)
Фотографии од зборови мирисаат на тажни колачиња штотуку извадени од рерна. што ли правела домакинката па и загореле... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Мајсторе...
![]() |
||
![]() |
||
|
гледала фотографии без лица |
||
![]() |
||
darkangel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
Благодарам за коментарите. Еве можам да забележам дека некој друг, во случајов Нина, си ги превземал заслугите за ова МОЕ дело, нема да искоментирам многу само ќе и кажам на цурицава Срам да ти е, можеше барем и да додадеш за кого е посветена нели, поготово затоа што тоа беа вистински, реални, искрени, посветени МОИ чувства!!! Изменето од darkangel - 11.Ноември.2008 во 02:02 |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
наводно NiNa1:
Само некои чувства... Покажи ми како Да ја симнам тагата од моите очи Темнината која го покрива моето срце Насмевката што солзите ја кочат. Неможам Твојата кожа над мојата Мирисот на страста Прегратки од кои се растреперувам. Копнежот по повеќе И моето те сакам Стискајќи го со забите Зашто не смеам да го проговорам. Соништата во кои потонувам А твојот лик не го гледам Усните на кои се предавам Како воздух, не ги ни чувствувам. Постоиш, за мене нема крај Далечен си како оваа месечина Ладен како овој тврдоглав камен А јас копнеам, и умирам полека Hold me now, as I fall again I want you, love you That's all I can say Чекам Твојот прст над моите усни да исчезне Додека молчам потонувам Оваа љубов е надреална. Покажи ми како да те избришам од себе Секој дел од тебе навлезен во секоја пора Секој дел од мене кој те посакува бескрајно. --------------------------------------------------------------- Браво Нинче ![]() ![]() ...не е за Браво туку за УААААААААА, Засрами се Нина...и да се е подобра, од најдобрите краде...! ...не знам само што мислеше кога шеташе по туѓи блогови и правеше copy-paste и зошто воопшто ти е потребно сето ова...? Изменето од moira - 11.Ноември.2008 во 21:58 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |