![]() |
|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 25> |
Автор | |||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Taka e Viktorija, se slozuvam so tvojot post ![]() |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
![]() |
|||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
||
Ekszi, jas mislev deka ima samo dvajca...
...Ako ne prestanam da ti repliciram, mi otide ruchekot kaj komshiite ![]() Изменето од viktorija123 - 24.Септември.2011 во 16:52 |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
![]() Epa dobro... malku pojke se de... ![]() |
|||
![]() |
|||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
||
Ah, - da e taka i na veroispoved ![]() |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
![]() ![]() |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
![]() |
|||
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
||
ne se sakam mnogu sum grd
|
|||
![]() |
|||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
||
Мислиш не си се свиѓаш сам себе си ![]() |
|||
![]() |
|||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
||
Се сакам себе...а и себе ме сака мене...
![]() |
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Најмногу
![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
ne be koj reche deka ne se sakam da ne se sakam malku a za mnogu iiiiiiii
![]() ![]() |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Љубовта е нешто апстрактно, неопипливо за мене..
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||
Сепак е во рамките на уметноста...Стрпливо...Ќе се најде вљубеникот кој ни ден не ќе може да мине без тоа дело |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Da normalno... Posebno odkako se dovedov vo red da.... I love myself, it's not a sin
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Ne...
Neam oblini kakvi sto sakam, ne nosam 36c, apsolutno loso mi stoi tanjga, iam mnogu vlaknesti noze... a i sprotiven pol sum od onie sto gi sakam, jbg... |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |