|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 40> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa i vikam deka "normalnite" ALBANCI treba da se ogradat od kriminalcite , lugeto koi maltretiraat i ubivat i toa najcesto Albanci, se dodeka na niv ne im se stavi krajot nema da moze mirno da spieme nikoj vo MAKEDONIJA. Samo nemozam da svatam kako vo mestata kade sto se priveduvat teroristite site gi branat. Mislam deka toa e mnogu losa osobina , zatoa sto lokalnoto naseleni strada i zivee vo strav od istite tie koj koga ke se izvedat pred zakonot gi stiti. |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kultizun nikoj ne gi brani kriminalcite
no makedonska policija ne moze da pravi sporeda na obicen albanec i na kriminalec na sekoja akcija ima ubieni nevini luge
a ne kriminalcite
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moria ne znam
sto ti ?
kazimi si slusna nekoj problem vo Struga kade ima povece albanci ?
vo kicevo ?
vo Kumanovo ?
vo Likovo 100% albanci ???
aj kazi ?
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и во Кумановско-Липковскиот крај имаше инциденти. Информирај се. Само во Струга немаше, инаку во цела Западна Македонија кадешто поголемиот процент се македонци со албански префикс, имаше инциденти и тоа од невидени размери, вклучувајки ги и дрските, беспримерните, безочните и крвави инциденти во Арачиново и Скопје. И во Арачиново случајно да не се ДПА виновни? Ма дај молим те. Реков, и едните и другите подеднакво се виновни за СРАМОТ нанесен на МАКЕДОНИЈА! Причините се познати, а последиците....последиците следат! А јас што сум? МАКЕДОНКА!!! Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 16:24 |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ovaa tema bi sakala da prokomentiram deka ne mozam da si zamislam da imam za drugarka nekoja albanka. Eve zosto. Jas si odam na kafe kaj drugarkite, a nejze kako ke i pojdam na kafe oblechena vo kaputi, da ne mi se gleda nisto, mazot nejzin da ne me vidi!?. Nedaj boze letno vreme da pojdam po bluziche razgolena ne znam sto ke mi napravat. I za sto ke zboruvame, koga tie od doma ne izleguvaat. Kako ke dojdi taa kaj mene doma. Treba site mazi od kuka da si gi brkam... itn.
Kaj tetka mi vo GV vleguvaat od site nacionalnosti ama zabuleni siptarki ne. Ne deka ne gi sakame ama aj zamislete si kako da se druzime so niv. Vo Maked. frizernica edna od niv si ja strizese kosata i mazot i neznam kolku pati dojde da ja proveri. Da ti se pluknam vo takov zivot... Ili eden drug sluchaj. Eden od ovie otisol na zenata hulahopki da i kupuva... Maz gajki da mi kupuva. Ne sme nie nekoj jaki evropjani ama pa dotolku. Ne znam veke kako da gi narecham ovie...
Znam deka ni pravat mnogu steta, kako nekoj gnidi sto ne mozis da se oslobodis od niv, ama barem da uspeeme nekako da gi socijalizirame, da ne bidat takvi zaostanati.
Eve i vchera na izborite pokazaa sto sorta se.... Ne sum rasist ama i mene ponekogas ?mi puka filmot?.
Mora li da se bide Albanec i vo isto vreme takov PRIMITIVEC?
Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 10:37 |
|
Прилепчанка
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
struga zbog turizmot
kicevo gi polnese DUI kutiite
kumanovo vece ti odgovori MOIRA
i za LIPKOVO isto taka
za mars nemame informacii ... se uste ...... kasni postata od tamu .....
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biljana ovie primeri sto gi kazuvas se epten ekstremni, jas na primer poznavam Albanki koi se sosema civilizirani i ne e nikakov problem da im odis na kafe ili da se druzis so niv. E sega Makedonec da ima devojka Albanka ( muslimanka ) toa malce potesko, za tie raboti se poveketo epten konzervativni. A sto se odnesuva do civilizacijata na Albancite toa si vo pravo, mislam deka so obrazovanie moze da im se podigne stepenot na kultura. Megutoa kade da se obrazuvat i koj da gi obrazuva koga poveketo od profesorite i partiskite rakovodstva se poranesni teroristi. Sto nemora da znaci deka se site takvi, megutoa koga profesorot ili liderot te uci deka so nered, nasilstvo i kriminal mozes da si gi ostvaris zivotnite celi, mozes da zamislis kakvi se ucenicite vo toj slucaj. Megutoa pak ke ti kazam ima isklucoci vredni za pocit. Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 10:36 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se pridruzuvam kon prijatelstvoto
i kako albanijan girl mi objasni ubo go vezbam izgovorot i sega ubo kazuju SHQPTARE taka da nema gajle |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve jas ce ti kazam deka si stanal EXPERT po izgovor
na ona SHQIPTARE
a za prijatelstvo e potreben samo eden preduslov
da imas kaciga i pancir
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
soodvetna zastita pri izliv na emocii
sepak , albancite se emotivci
teski
samo sto na malku nesoodveten nacin gi iskazuvaat
emociite
so po nekojh rafal ili zolja
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ovaa tema bi sakala da prokomentiram deka ne mozam da si zamislam da imam za drugarka nekoja albanka. Eve zosto. Jas si odam na kafe kaj drugarkite, a nejze kako ke i pojdam na kafe oblechena vo kaputi, da ne mi se gleda nisto, mazot nejzin da ne me vidi!?. Nedaj boze letno vreme da pojdam po bluziche razgolena ne znam sto ke mi napravat.
Prtijatel(k)ite se biraat spored zaednickite interesi, mislenja. moznosta za megjusebna komunikacija ... taka jas imam prijatelki albanki i pijam kafe so niv, i doagjaat kaj mene, novnata nacionalnost i religija ne ni e voopsto prepreka koga so respekt znaeme da razgovarame i za nesoglasuvanjata i razlicnite pogledi na svetot. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sekoj normalen i civiliziran covek razlikite treba da go spojuvat a ne da go razdeluvat. Vo pravu e deka ima Albanski familii koi seuste se drzat do nekoe ekstremno vospituvanje, kade na zenite im e zabraneta normalna komunikacija vo svetot. Meguto gi ima mnogu i onie koi poteknuvat od moderni familii koi go reformirale svoeto svakanje kon religijata i drugite nacionalnosti. Taka da mislam deka Biljana premnogu generalizirase vo nejziniot post. |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam deka vo mojot post site gi staviv vo ist kosh, ama sepak gi ima mnogu takvi, normalno deka ne se site. Ama problemot se tie sto se takvi a ne tie sto ne se.
Kako i da e, po neznam koj pat ke povtoram, deka ne sum rasist, i deka se druzev so site GV a i tuka Madrid. Problemot ne e sto tie se razlichni, bas naprotiv... Zavisi za kakvi razliki zboruvame.
Sepak zboruvam za nesto sto sum go videla, a i znam deka ne se site takvi, ama tie se retki sluchai.
|
|
Прилепчанка
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa brat ne se emocii... toa e veke pshicka bolest. se leci vo bardovci, ili eventualno idrizovo. povelete zaclenete se... |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |