|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 50> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da kazneti se dovolno im bea dve godini kazna i sega povtorno treba da im dozvolime da ja rasprodavaat drzavata cetiri godini i posle pak kazna i taka natamu. Tuku mislam deka go isplasiv covekot so prasanja i odgovori zamoligo da se vrati. |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke se vrati on, samo da se osvesti malce od sokantnata priroda na prasanjata...
a okolu kaznata, ja bi idel na varijanta 8 dozivotni kazni, ili barem elektricna stolica. 2 godini se igracka... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas pak ke ti kazam nemoj da go ispustas ljubco vo ovie kazni. Jas bi igral vaka 6 dozivotni ibarem dve elektricni stolici ili podobro besenje bidejki e pointeresno a i na plostad tesko se instalira elektricen stol. A plus klasika si e klasika. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие се казнети..но не и ДОВОЛНО..за да разберат оти сега пред Избори веднаш да си ги заменат сите познати лица...со непознати..
Помал дебакл ќе си доживеат..најверојатно велам...нели?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakvi mladi luge , tamo nemozat da doprat ni najvisokite organi na MVR a ne pa nekoj mlad politicar, pa nedaj boze uste nekoj posten da e. Oktopod e toa brat , tamu kaj sto si faten na oroto tamu ke igras nema ni napred ni nazad. |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам сте си изнаприкажале доста во моето одсаство,....
но ајде од некаде да почнеме,.... на пример со Кире кој е на 30-дневен одмор, веројатно во Аеродром нема кој веќе да дели бомбончиња,... незнам само дали и тој беше некое ново лице г-ди Новаче, дали Јанкуловска ќе го лови оној со брадичето што го даваа на ТВ а изгледа има потерница, чиј ли беше тој кадар,.. Чудно утна работата на Ставревски околу ТЕЦ,... веројатно и неа ќе ја стават на руски гас, ако можат да направат до таму цевовод од клирингот што го обеќа Ставревски,.... некој одамна направи Гасовод за кој сега се отимаат,....некои компании и секако државата,... но да се вратиме назад истиот тој стоеше цца 2г. ненаполнет во времето на владеење на ВМРО, веројатно затоа Груевско направи џумбус кај Љупчо да ја подобри енергетската ситуација во Македонија, и дојде на позиција лидер вој ДПМНЕ, овој што сега доведе толку инвеститори на плацот кај Бунарџик кој Љупчо заедно со Циле го посипуваше со бетон од Тајванското милионче.... Анализирајте се враќам време е за ручек..... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prijaten rucek, i se nadevam deka koga ke se vratis barem nesto ke odgovoris.
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj brblja ko naiven.
pardon, navien. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tipicen sindrom na partiski vojnik, koj glasa i lobira a neznae zosto go pravi toa.
Od takvi stradame site. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e krivo za onie koi izbrale nekoja treta partija, ama da glasas za nekogo koj bukvalno ni ja unisti drzavata e toa nemozam da go razberam. A tragedijata da bide pogolema na gorenavedenite im poklonivme tri mandata vo koi nisto ne napravija. E stvarno neznam sto logika ke bese vo cetvrtiot da se opravat. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
logikata e licen interes kultuzine. ednostavno krivo im e, sto ne mozat veke da rabotat na patarina.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За да разбереш нешто треба и да гледаш...што (ни) прават..
А поединци - „слепци„ ..ја немаат таа можност можеби???
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti zboruvam za onie koi od ljubov glasaat. Vie svesni li ste deka ima seuste luge na koi Branko im e idol. Strasno. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima ima i takvi.
a znaes li ti deka vo Bardovci ima uste slobodni mesta? |
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |