|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Автор | |
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па во случај на глупост! |
|
едно е - не се две
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од милост еден другар ја вика
...Сила Лилиповска ......
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лили пут пут
@Outlook123...во случај на вљубеност или како што велат, таа особа што ја љубиш е најубавата во твоите очи. Изменето од Mazak - 17.Јуни.2015 во 03:14 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па??
сега треба сите како таа особа да изгледаат?? каква егоцентричност и самобендисаност а можеби и кукавичлук! Изменето од outlook123 - 17.Јуни.2015 во 16:58 |
|
едно е - не се две
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно е, не се две...љубовта не се дели.
https://www.youtube.com/watch?v=zVQxehU5H2g Изменето од Mazak - 17.Јуни.2015 во 23:46 |
|
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога сум рекла дека се дели?
суштински? површински - изразот е разнолик, за да можи да се доживее.. а и не мора..зависи од перцепција и да не сме далеку од тема.. пред некој ден ми вели силата лила хеј в..(баш онака како оние кои ме сакаат мене)))) - па кај си ти? а ја се врта и си вела - од кај ме знае ?! ама ко ќе вида поубо - таа на телефон си збори.. и да, убава е ама нема да стремам да сум како неа.. Изменето од outlook123 - 18.Јуни.2015 во 08:04 |
|
едно е - не се две
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер си е Лила. Aма не ви го разбрав муабетот: сите треба да бидеме како Лила бе? Демек... Je suis Lila ? |
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеее...ме земаа под нозе мене готово се предавам.
Еве што сакав да напишам јас...а и вистина е стварно ова. Кога сте заљубен, без разлика на убавината на таа особа со која сте во љубов, таа ви е најубавата. Сите жени/мажи ке ви изгледаат исти( ај слични) затоа и велат во лириките -Во сите жени го барам твојот лик. -Сите ме подсетуваат на тебе. -Ти си ми пред очи дури и кога ке ги затворам. -многу си ми убава(особено пред секс) И слични лигавчиња и подметачи. Инаку не треба да се сите особи исти а и не се...затоа и сите ние имаме негативни и позитивни особини(се кладам дека и Лила има). Ама...коа си заљубен бе, кој глеа негативно на работите? Тогаш ги носиш портокаловите наочари на владата наместо оние црните на опозицијата.(фигуративно кажано) Само гледаш што е фино кај некого и плус од мравка слон праиш кога на други им кажуваш. |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На темава ко што гледам повеќе се говори за љубов, одколку во цел подфорум Љубов....фак!
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами љубов, него шо? каков фак сега и овде хахахха https://www.youtube.com/watch?v=PdzUvAp5cXk Изменето од outlook123 - 20.Јуни.2015 во 09:14 |
|
едно е - не се две
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lila e samostojna i odgovorna machka be a ne ko tvojata sho ti ja chuvaat nekompetentni i neiskusni "machkari" koga odish na odmor pa im bega po komshiluk. Изменето од Mazak - 19.Јули.2015 во 16:32 |
|
|
|
chargerburnout
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edinstvena pricina sto ja gledam Lila e kako se oblekuva, i da bidam iskren ne e losa za godinite, se nadevam nekoja epizoda da bide vo koni hellanki oblecena.. hehe. |
|
chargerburnout
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam dodeka ne dopram, samo na dopirot moj veruvam |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |