|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секогаш е очигледна и добро видлива заљубеноста кај мажот .....
особено и доколку е во непосредна близина и на дофат на раката Изменето од МАРШАЛ - 25.Октомври.2009 во 13:58 |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga ne go pusta tel od race i samo mi zvoni
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Te opsipuva so vnimanie ,ti pokazuva i dokazuva na sekoj mozen nachin za potrebata da ste eden do drug....ma shto znam, ednostavno se poznava zaljuben maz.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како билборд е
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да, некои навистина изгледат ко реклама...
Изменето од pagane - 01.Ноември.2009 во 17:44 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A shto im fali na bilbordite,jas si gi sakam |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не реков дека им фали .. реков дека сме такви ..... насмеани и среќни
|
|||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи како ме нервираат кога ќе напишите вакви изјави од некои познати фаци, за кои ич петко не ми станува. Демек ако тие кажале, тоа е 100% вистина. Друго што ме нервира е тоа што ја генерализирате секоја тема на разговор, т.е. ги ставате сите мажи во ист кош. Фала на внимание. |
|||
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se e relativno,pa taka i ova,ne stavam jas nisto vo ist kos,a toa sto tebe ne te boli za nekoja izjava od kogo i da bilo ne znaci i deka nema vistina vo istata... |
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога викаш дека мажите можат да изглумат една цела врска, тоа е ставање на сите мажи во еден ист кош. И не значи дека изјавата е вистинита се додека ти не го докажеш тоа, бидејќи ти се повикуваш на истата. |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas sum Julijan...maska verzija na Julija
|
|||
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |