![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sum prostil....i pak ke prostam...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Neverstvo ...Moze mene da mi prostat
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
emiliano74 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Bi vi pisal.Jas go smetam za neverstvo,a vie odlucete dali sum vo pravo.Bev vo vrska tri godini,posle 6 meseca,pominati zaedno,eden den taa dobiva povik,razgovaraat,vo prvo vreme taa razgovarase so kratki i ne jasni zborovi,za da ne svatam jas,po razgovorot sekogas mi kazuvase deka razgovara so drugarka,po ime ivana,no so drugarka ne se razgovara so ljubovni poraki.Podocna sosema slucajno,i fativ ljubovna poraka,vo nea pisuvase se za sex.Po kratka kavga,taa mi prizna deka toa bil nejzin bivsi.Jas za da ne se raskine vrskata,prodolziv so nea,no i vo sexot,koga bevme zaedno so nea,toj sekogas se javuvase,i taa dodeka bevme zaedno vo krevet,razgovarase so nego,za sex,i mu kazuvase deka sama e,i deka jas ne sum so nea,razgovaraa po nekolku dolgi minuti,i taka bevme zaedno tri godini,se dodeka eden den ne pukna tikvata,i se zavrsi,duri i bez pozdrav.E sega sto mi e najtesko,sto ni ednas ne ja udriv,se zavrsuvase so mala kavga.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emiliano74 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Bi vi pisal.Jas go smetam za neverstvo,a vie odlucete dali sum vo pravo.Bev vo vrska tri godini,posle 6 meseca,pominati zaedno,eden den taa dobiva povik,razgovaraat,vo prvo vreme taa razgovarase so kratki i ne jasni zborovi,za da ne svatam jas,po razgovorot sekogas mi kazuvase deka razgovara so drugarka,po ime ivana,no so drugarka ne se razgovara so ljubovni poraki.Podocna sosema slucajno,i fativ ljubovna poraka,vo nea pisuvase se za sex.Po kratka kavga,taa mi prizna deka toa bil nejzin bivsi.Jas za da ne se raskine vrskata,prodolziv so nea,no i vo sexot,koga bevme zaedno so nea,toj sekogas se javuvase,i taa dodeka bevme zaedno vo krevet,razgovarase so nego,za sex,i mu kazuvase deka sama e,i deka jas ne sum so nea,razgovaraa po nekolku dolgi minuti,i taka bevme zaedno tri godini,se dodeka eden den ne pukna tikvata,i se zavrsi,duri i bez pozdrav.E sega sto mi e najtesko,sto ni ednas ne ja udriv,se zavrsuvase so mala kavga.
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
....извини вака ама ти си глуп што се однесува на вториот дел..ништо немало да постигнеш ако си ја удрел...само ќе сте раскинеле побрзо |
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Ќе му простам, ама и ќе му вратам.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
навистина не знам..
![]() ....од една страна..нема да дозволам тој мене да ме прави ![]() ,..а од друга,..не би можела да одолеам на неговото слатко лице кога бара прошка ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
jassakamse ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
tocno.....i jas isto reagirav "NEMA SHANSI DA PROSTAM" itn. no koga go osetiv na svoja koza ne bilo taka bahs......neverstvo znaci so 2 istovremeno, znaci i taja bila izneverena,a e spremna da prodolzi so nego ,a zoshto pa jas ne koga toj mene me bira....malku zvuchi cudno no po dolga vrska i so silna ljubov( i GOLEMO KAENJE megu drugoto) ako se saka se se mozi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...da ,prostuvam na site sto gi izneverile svoite partneri...taka da prosteno im e ....i od mene, i od boga!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ne... samo onaka..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
a zs mislis deka nema "blage veze" toa sto go zboruvam???
ne sakam da mi prostat jas ako izneveram i nema jas da prostam...jasno ko dva i dva...
ne mislam posle cel zivot da go pominam vo breckanje, provociranj kavgi za toa....i ako nekoj prosti, ne znaci deka zaboravil...toa bidi siguren i koga togas ke posaka se da ti izvadi niz nos
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
...ostaj matematiki vo vrskite..!tamu ne sekogas dva i dva se..cetiri..!cestopati se ..tri!
|
|
|
|
![]() |
|
matematikata, t.e toa dva i dva e kaj mene, kako pricnip deka edno i drugo ne odat pod raka...
jas ne bi mozela...a kaj drugi mozi dva i dva da se 50, toa si e nivna "matematika"
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |