IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 29>
Автор
Порака
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2009 во 01:17
Sum prostil....i pak ke prostam...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2009 во 01:31
Neverstvo ...Moze mene da mi prostat
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
emiliano74 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Јуни.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emiliano74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2009 во 07:47
Bi vi pisal.Jas go smetam za neverstvo,a vie odlucete dali sum vo pravo.Bev vo vrska tri godini,posle 6 meseca,pominati zaedno,eden den taa dobiva povik,razgovaraat,vo prvo vreme taa razgovarase so kratki i ne jasni zborovi,za da ne svatam jas,po razgovorot sekogas mi kazuvase deka razgovara so drugarka,po ime ivana,no so drugarka ne se razgovara so ljubovni poraki.Podocna sosema slucajno,i fativ ljubovna poraka,vo nea pisuvase se za sex.Po kratka kavga,taa mi prizna deka toa bil nejzin bivsi.Jas za da ne se raskine vrskata,prodolziv so nea,no i vo sexot,koga bevme zaedno so nea,toj sekogas se javuvase,i taa dodeka bevme zaedno vo krevet,razgovarase so nego,za sex,i mu kazuvase deka sama e,i deka jas ne sum so nea,razgovaraa po nekolku dolgi minuti,i taka bevme zaedno tri godini,se dodeka eden den ne pukna tikvata,i se zavrsi,duri i bez pozdrav.E sega sto mi e najtesko,sto ni ednas ne ja udriv,se zavrsuvase so mala kavga.    
Кон врв
emiliano74 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Јуни.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emiliano74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2009 во 07:53
Bi vi pisal.Jas go smetam za neverstvo,a vie odlucete dali sum vo pravo.Bev vo vrska tri godini,posle 6 meseca,pominati zaedno,eden den taa dobiva povik,razgovaraat,vo prvo vreme taa razgovarase so kratki i ne jasni zborovi,za da ne svatam jas,po razgovorot sekogas mi kazuvase deka razgovara so drugarka,po ime ivana,no so drugarka ne se razgovara so ljubovni poraki.Podocna sosema slucajno,i fativ ljubovna poraka,vo nea pisuvase se za sex.Po kratka kavga,taa mi prizna deka toa bil nejzin bivsi.Jas za da ne se raskine vrskata,prodolziv so nea,no i vo sexot,koga bevme zaedno so nea,toj sekogas se javuvase,i taa dodeka bevme zaedno vo krevet,razgovarase so nego,za sex,i mu kazuvase deka sama e,i deka jas ne sum so nea,razgovaraa po nekolku dolgi minuti,i taka bevme zaedno tri godini,se dodeka eden den ne pukna tikvata,i se zavrsi,duri i bez pozdrav.E sega sto mi e najtesko,sto ni ednas ne ja udriv,se zavrsuvase so mala kavga.     
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2009 во 23:52
Originally posted by emiliano74 emiliano74 напиша:

........i mu kazuvase deka sama e,i deka jas ne sum so nea,razgovaraa po nekolku dolgi minuti,i taka bevme zaedno tri godini..........E sega sto mi e najtesko,sto ni ednas ne ja udriv,se zavrsuvase so mala kavga.    

....извини вака ама ти си глуп
што се однесува на вториот дел..ништо немало да постигнеш ако си ја удрел...само ќе сте раскинеле побрзо

Кон врв
alexa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Мај.2008
Поени: 261
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alexa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 22:19
Ќе му простам, ама и ќе му вратам.
Najveci covek uvek ostaje dete
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 00:50
навистина не знам..
....од една страна..нема да дозволам тој мене да ме прави

,..а од друга,..не би можела да одолеам на неговото слатко лице кога бара прошка
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
jassakamse Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Јули.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jassakamse Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:18
tocno.....i jas isto reagirav "NEMA SHANSI DA PROSTAM" itn. no koga go osetiv na svoja koza ne bilo taka bahs......neverstvo znaci so 2 istovremeno, znaci i taja bila izneverena,a e spremna da prodolzi so nego ,a zoshto pa jas ne koga toj mene me bira....malku zvuchi cudno no po dolga vrska i so silna ljubov( i GOLEMO KAENJE megu drugoto) ako se saka se se mozi
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:28
...da ,prostuvam na site sto gi izneverile svoite partneri...taka da prosteno im e ....i od mene, i od boga!!!плазење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:32
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

ne...a i ako jas izneveram, nesakam mene da mi prostat...

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:37
....ne... samo onaka..црвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:39
a zs mislis deka nema "blage veze" toa sto go zboruvam???

ne sakam da mi prostat jas ako izneveram i nema jas da prostam...jasno ko dva i dva...
ne mislam posle cel zivot da go pominam vo breckanje, provociranj kavgi za toa....i ako nekoj prosti, ne znaci deka zaboravil...toa bidi siguren i koga togas ke posaka se da ti izvadi niz nosсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:40
...ostaj matematiki vo vrskite..!tamu ne sekogas dva i dva se..cetiri..!cestopati se ..tri!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 15:42
matematikata, t.e toa dva i dva e kaj mene, kako pricnip deka edno i drugo ne odat pod raka...
jas ne bi mozela...a kaj drugi mozi dva i dva da se 50, toa si e nivna "matematika"среќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.