|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 280> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се врти рингишпил од мисли |
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перница,кревет.....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno mnogu uziva vo ova!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој Пајси беља ми напраи со кафето..идам на тераса да уживам малку во дождот
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да фатам да чистам по темите, да си легнам до љубовта или да мавнам еден сладолед
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go gledam filmot ili ne
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rabota
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој којсумјас бил ептен без влакна на јазик
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga che me prashaat zoshto tolku gi branam homoseksualcite...
Eve na primer gi sakam i cvekjinjata, zhivotnite..... i sega! - ne znachi deka sum zhivotno i jas ili cvekje za mirisanje hahahahahha ako gi sakam i podrzhuvam ,NO?(a za sekoj sluchaj da gi potprasham kjerkite doma???)
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не си свиркам и терам, демек мора и да потпевнувам...
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или ништо не е онака како што изгледа... или е баш така, како што изгледа. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,dali gi prochitala porakite,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае ли да збори онаа Лабина Митевска? Ми се превртува нешто во стомак кога ја слушам
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Десното уво ми изгоре
некој ме пцуе
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |