IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 216217218219220 1762>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:53
Originally posted by Teta Teta напиша:

Originally posted by irena irena напиша:

Nate a jagula jades???LOL
uuu jagula u vino so celer i lukce....prekrasno...Wink

готово ..морам да правам пауза за јадење..цревата ми се обрќаат..еххехLOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:54

Обожавам да ти кажам право...мммм Со јагули израснав..ако треба да бирам помеѓу пастрмка или било каква риба јас избирам јагула на прво место EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:54
Originally posted by marijana marijana напиша:

uuu jagula u vino so celer i lukce....prekrasno...Wink

готово ..морам да правам пауза за јадење..цревата ми се обрќаат..еххехLOL
zakutigi so kiflickaLOLLOLLOL
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:54
aj ne zboram za jadenje veke dosta bese...
I sto velis Kasperce zemjotres LOL mmm ubavina Big%20smile
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:55
imase Ira...samo sto Deteto skromno..kaza okolu 6-7 stepeni...ama po jako bese..struja ni snemaLOLLOL
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:56
zenite poveke jadat jaguli, ne znam zosto.
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:56

....abe ne znam zasto ama nozete denes mi se mnogu teski a malecki i me stega vo preponite......da ne e nekoja bolest toa????teska????neizleciva????WinkLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:58

imase Ira...samo sto Deteto skromno..kaza okolu 6-7 stepeni...ama po jako bese..struja ni snemaLOLLOL

se smiluval Kasperce na tolku ostanalo Teto da ne snemalo struja na podolgo oti ke otisle glavnite kabliLOLLOLLOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:58
Касперче, да не имаш некоја колешка атрактивна у близина што имаш проблем со препоните???LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:58
Originally posted by kasper kasper напиша:

....abe ne znam zasto ama nozete denes mi se mnogu teski a malecki i me stega vo preponite......da ne e nekoja bolest toa????teska????neizleciva????WinkLOLLOL
povrada od zemjotres...ke ti mineLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 12:59
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

zenite poveke jadat jaguli, ne znam zosto.
vinoto u niv gi opijuva...zatoa...mislat do jagulata e..ama do vinoto eWinkLOLLOLLOL
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 13:00
Originally posted by natalija natalija напиша:

Касперче, да не имаш некоја колешка атрактивна у близина што имаш проблем со препоните???LOLLOLLOLLOL
....more koj gi vrti koleskite....neka se snaogaat....si ja imam jas Ani...atraktivna i izdrzliva....druga sega zasega ne mi treba.....a moze i za ponataka da ostanam na istiov stav.....Wink
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 13:01
Lili i Mari izgleda otidoa vo sobceto na Val LOL
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 13:01
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by natalija natalija напиша:

....more koj gi vrti koleskite....neka se snaogaat....si ja imam jas Ani...atraktivna i izdrzliva....druga sega zasega ne mi treba.....a moze i za ponataka da ostanam na istiov stav.....Wink
................more, preispitaj se ti sebe si.Big%20smile....ova "a moze i ponataka" kazuva nesto.....Wink
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 216217218219220 1762>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.