![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21462147214821492150 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zlato, tetka ti ja nema denes?se nema pojaveno? |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ne smee MARKO DA PAGJA.......
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko...
Ajde malku na "pulenje"
![]() I na glancanjeeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
1кг до 1,3кг компир
500г. мелено мешано месо кромид павлака 2-3 јајца малку мелеко бегета,црн пипер,сол. Како прво ги лупам компирите и ги варам.Меленото месо се пржи во тава со ситно сецкан кромид.Кога е испржен се додава вегета,црн пипер и малку сол по укус.Сварените компири се сечат на тркалца така да еден ред компири еден ред мелено месо се до крај.Се става во рерна да се пече пола саат.Во мегувреме ја матам павлаката со јајцата и малку млеко да не биде густо и пола лажичка оцет.Се полива мусаката и пак се пече десетина минути.На крај по желба јас ставам и рендан кашкавал уште пет минути печење и готовоооо ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
taka e Val...
nikako ne smee da mi padne... davaj Val... glancanje... i pulenje... more utrovo koga staviv oko... jaka sila me udri... a usta ... kako da ja gubev silata ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() KOE OKO...???
CIJA USTAAAAAA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MAKE UP..MARKO....
ZA UBAVINATA...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kade se ludjeto ... pak samo nekolku lastovici sme tuka....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
samo dve lastovichki sekogas...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Val se preseliv od Egypt sega sum vo United Kingdom...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
УФ
![]() ДОБАРДЕН ЗА СИТЕ ОД МЕНЕ ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Znam Marko...zatoa pieme angliski caj...neli>>>
Uste imas EARL GREY CAJ...pak so pulenje
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21462147214821492150 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |