![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 210211212213214 475> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah.... so ne kaza vo koe malecko amerikansko gradce kje odi
da mu istrcav slucajno pred nego...
em da se sopnev...
uh...
![]() Изменето од kejt-d-grejt - 19.Февруари.2011 во 19:41 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
127-ицата ја изгледав...впечаток,порака...немам...изгледајте ја и бидете икрени кон самиот себе,мене не може да ме убедувате си донесов заклучок...Чуден е животот...
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ...Romantichna komedija za raocharaniot slikar koj od sopstvenata Anglija doagja vo malechkoto amerikansko gradce kade ja naogja svojata vistinska ljubov.. ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Nesto prekrasno,a vo isto vreme i tolku trogatelno.... od pregolemata ljubov,ostanaa samo sekjavanjata... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Ne si lud ako imas nesto "ludo"vo svojata glava... prikazna za deckoto koj napravi "revolucija"vo psihijatriskata bolnica. ![]() Interesno.... Изменето од Valerija - 20.Февруари.2011 во 22:29 |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
House of 9 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
![]() ...Tajna zakopana 40 godini...konechno obelodeneta vistinata za edna covechka sudbina...ednostavno prekrasna prikazna so mnogu mudrosti i vistini.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...Traumite od detstvoto pravat los covek od nego,opsednatosta so negovata stanarka kje gi probudi psihopatskite nagoni vo nego... Mi se dopadna filmot.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() Rabbit Hole... ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() Интересно филмче...само криво ми е што брзо го предвидов...точно |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Dobar film ![]() ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Многу добар филм......вреди да се гледа
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 210211212213214 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |