IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 210211212213214 959>
Автор
Порака
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 11:42
vrlo sretno Big smile ....hvala!!

Изменето од Delfin - 18.Јули.2006 во 11:42
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 12:29
Mi se spie epten, ama imam nekoe ubavo precuvstvo deka denov epten ke mi bide super!
Aj utre ke vi kazam dali sum vo pravo!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 13:39
HAPPY Tongue
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 13:39
super bev raspolozena dodeka pak ne sednav pred pc katstrofa e denes internetot Computer Smash  a i na onie od adsl bi im udrila nekolku  lopovi edni  Whip WhipWhip

Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 13:41
jas go otkazav doma internetot. mi nabildaa smetka. mi se svrti koga ja vidov.
eden kamshik i od mene Whip ama ova ne e sado mazo da se razbereme
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 14:30
Ja denes nesto ne sum sredena,nesto sum kako mene so kamsik da me mavale-utepana
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 14:42
ma super sum denes. ako nekoj saka da go raspolozam slobodno neka kaze...ma site u vis gi krenav so mojava nasmevka...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 14:48
otkako ja procitav temata na sard "Dekadencija" se cuvstvuvam mnogu loso, mnooogu
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 14:52

Многу многу
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2006 во 16:04
AngryConfusedUnhappyErmm
Confused
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2006 во 16:39
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 02:02
Srekna...i malku poveke nestrpliva...
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 02:10
uste e rano za denes da se kaze
dali e sreknjo ili e tazno
dali e toa za nekogo vazno
pre bi rekol pospano
da
pospano e adekvatno neli?
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 02:14
Zavisi ,ako ti se spie...ama zarem ti treba posebna pricina da si sreken?
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 210211212213214 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.