IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 210211212213214 922>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 00:25

ok clenu nad mene dodeka go pisev postot ti seuste enmase dadeno replika

a btw so ti e clenu nad mene??? so si tolku srekjen????? da ne ti stigna nekoja strumfasticna poraka ili slicno???   

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 00:30

Clenke nad mene....toa sto sum  sreknen e mala javna tajna, ama ja ne ja kazuvam, kje si uzivam u tajnata dodeka trae....., se nadevam kje trae dolgo epten dolgo

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 20:28
CLENU NAD MENE JAVNATA TAJNA JAS MNOGU DOBRO JA ZNAM
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 20:52
Clenke nad mene ti voopsto nemas pojma zasto ja sum srekjen, i ne e toa sto mislis..... Ne e veruj mi.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 21:56

sakas da kazes deka dada mi strumfeta ne e povrzana so tvojata srekja????

clenu nad mene za da ne sum vo zabluda te molam kazi mi kooja e vistinskata pricina za tvojata srekja???

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 00:37
Clenke nad mene nemozam da ti kazam od kaj doagja mojata srekja, zasto sum pomalce sueveren za takvi stvari, taka da mozda nekad kje ti kazam
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 17:29
clenke nad mene mnogu si iscrpna vo postojve,na momenti me bunis so sakas da kazis
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 17:54
celnke nad mene vrakjaj se pobrzo zs ke si odam
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 19:32
epa clenke nad mene ja te prezemav od clenot nad tebei sea crtame srcenca zaedno
respect my authoritaaa
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 19:40
a clenkata nad mene crno srce so sukanica i vo bokserki...i da e depilirano
respect my authoritaaa
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 19:50
edno gush za clenkata nad mene
strumfce ,kako si denes?
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 00:36
ja molam chlenkata nad mene,da se pomesti malku pod mene,...........da ne bide monotono,......stvarno,seushte ne e petok,ama seedno..........OK.?

Изменето од brza
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 00:42
e zsdravo clenu nad mene, eve sega sum pod tebe 
kako si vecerva? nesto kasnes? te cekam 2 saati
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 00:45
e, zdravo, sega e malku podobro,.....za promena,.........sakam promeni,.........a ti znaesh shto da napravish,ama aj ke se strpam,....!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 210211212213214 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.