|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 210211212213214 1364> |
Автор | ||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ne si gi sretnal ...Gi ima u sekoja trafika...Jas pusam od crnite,mislam deka bea 40-45-50...lele bash sum idiot,ama stvarno ne se sekjavam ...a btw..i dizajnot na kutijata mi se dopagja..bas e cool-svetski
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be jas pusham boss i ne gledam shto drugo ima po trafiki..sea cenava kolku e 40-45-50...pushish od niv a ne znaesh kolku se...a plus i eftino mnogu ,shto e toa..pa 57-ca se poskapi od niv..
neshto me zezash ili se sbrka? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne te zezam fiks..Pusev Walter Wolf...pa eden period mi donesos 3 steki Lucky Stike-light..pa dolgo vreme si curev od niv...onda brat mi mi se ubacuva cesto so cigari,taka da vekje nekolku meseci nemav kupeno Walter...ali vcera zamav edna kutija..samo ne vidov koku kostaat..Plativ so 100 den a kusurot go strpav u dzeb bez da vidam kolku cinat...Ali mislam deka se 45 den.Probaj ,odlicni se
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ke pobaram pa ke vida kakvi se
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....... nema bolja od Niska drina bez filter ......
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miki abe mnogu grdi mi se mene
|
||
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa cigara ne e cigara ako ne zagrebe
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam zapaleno nikolku ama ne mi se bendisuvaat
|
||
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakva niska drina...poruzna,pogadna,ponikakva cigara od "19" ne e proizvedena...Na kogo ne mu e do zivotot neka si kupi samo steka-dve..kje zavrsat rabota
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ke ve molam edno nes cafe, onaka pojako, cigarava ne mi odi bez kafe......
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... eh koe cuvstvo...otvorish kutijata... izvadish cigara...pa ja potcuknesh malku ...da se nabie tutunot... pa zapalish... i edno dva tri pati pluknesh... onaka bez plunka...kolku da se rece... tuuuu... toa bea vreminja... .... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zimaj drinata i m`ci ...da ne ti go pushtam tate i na tate zamenikot... ... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a e palis so kibrit ...eh
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...eeeh...onamu pred javorot vo Veles...naredeni strojni momci... pa od dzebot na koshulceto... se vadi kutijata...pa cigarce...pa pa paaa...neznaesh vo shto da gledash...momceto ili cigarite...pa pa paaa... pa sednuvash vo oficerskiot dom...pa te nudi cigara... pa se vedni da ti zapali...a ono se shiri mirisot na Pino silvestre... pa pa paaa... Изменето од mamamd - 21.Септември.2008 во 15:10 |
||
Внеси реплика | страница <1 210211212213214 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |