|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 21102111211221132114 2229> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super varijacija na tema crnogorci-kinezi... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕОРИЈАТА НА РЕЛАТИВИТЕТ, |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojcenceeeeeee
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega odam...niz maglata,, Bidete umni i nasmeani.. Se vrakjam za 20-tina minutki |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА САМО ТОГАШ ЧОВЕКОТ ИМАЛ ФУЛ ВРЕМЕ ЗА НЕЖНИ РАБОТИ |
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bile dva bika na edno brdo..
eden mlad bik i eden postar... mladiot bik: - ajde da slezeme od brdoto i site onie da ti spoebeme... - zosto site .... da odbereme nekolku.... - ami so red ... ako ke stigneme... - leleee... ajde da begame eve gi idat... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОСТАЧЕ ТРАГ ПОСЛЕ НАС И НАШЕ ЉУБАВИ
МОЖДА ЧЕ НЕКО ПРИЧАТИ ДА СМО СЕ ВОЉЕЛИ АЛ ЈЕДНО ЗНАМ,НИСМО УСПЕЛИ ЈЕДНОМ САМ СРЕЧУ ИМАЛА НИСАМ ЈЕ ЧУВАЛА И СВЕ ЗА ТРЕН ЈЕ ПОСТАЛО ОГРОМНА УВАЛА И САДА ЗНАМ БЕЗ ТЕБЕ ПРОПАДАМ КАКО ЧУ БЕЗ ТЕБЕ СУТРА КАД МИ ЛОШЕ КРЕНЕ КАКО ДА ДРУШТВУ КАЖЕМ ОДЛАЗИШ ОД МЕНЕ КАД ЗНАМ ДА САМ ПОГРЕШИЛА И СРУШИЛА СВЕ ДО ПЕПЕЛА. ПРЕВАРИ МЕ САМО МЕ НЕ ОСТАВЉАЈ ПРЕВАРИ МЕ САМ ОНЕ РЕЦИ ДА ЈЕ КРАЈ ПРЕВАРИ САМО ДА БУДЕ КАКО ПРЕ НЕ ДАЈ ДА БЕЗ ТЕБЕ САМА ОСТАНЕМ. ЗА ДРУГЕ БИЛИ СМО МИ СРЕЧНИ У ЉУБАВИ , МОЖДА ЧЕ НЕКАДА ДА СЕ ПОНОВИ, АЛ ЈЕДНО ЗНАМ БЕЗ ТЕБЕ ПРОПАДАМ, ДО КАСНО ЧЕКАМ СВАКИ ДАН ХОЧУ ДА ПОЛУДИМ , АКО ЈЕ ОВО САН НЕКА СЕ ПРОБУДИМ, И ДОЧЕКАМ ДА ТЕ УГЛЕДАМ . КАКО ЧУ БЕЗ ТЕБЕ СУТРА КАД МИ ЛОШЕ КРЕНЕ КАКО ДА ДРУШТВУ КАЖЕМ ОДЛАЗИШ ОД МЕНЕ КАД ЗНАМ ДА САМ ПОГРЕШИЛА И СРУШИЛА СВЕ ДО ПЕПЕЛА ПРЕВАРИ МЕ САМО МЕ НЕ ОСТАВЉАЈ ПРЕВАРИ МЕ САМ ОНЕ РЕЦИ ДА ЈЕ КРАЈ ПРЕВАРИ САМО ДА БУДЕ КАКО ПРЕ НЕ ДАЈ ДА БЕЗ ТЕБЕ САМА ОСТАНЕМ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pitu od kade gi naodjas ovie tekstovi?
daj link... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ДимеБТ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВНИМАВАЈ КАДЕ ОДИШ НИЗ МАГЛИШТЕТО, ДА НЕ ЗАВЛЕЗИШ ВО НЕКОЈ ЌОРСОКАК ПА ДА НЕ ЗНАЕШ ОД КАЈ ДА ИЗЛЕЗЕШ |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМА ЛИНК МАРКО
СЕ Е СИМНАТО НА D |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve edna ubava slika: http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Switzerland/photo91539.htm ubava web stranica: http://www.trekearth.com ima ubavi sliki za makedonija... Pitu i ovaa preporacaj ja naokolu.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тројца војници ги заробила непријателска сила и ги спремала за
погубување. Пред да ги погубат, на секој од нив му дале како последна
желба да си го избере последниот оброк.
Италијанецот: -Јас сакам порција шпагети. Му даваат порција шпагети, па го убиваат. Французинот: - Јас сакам суфле. Му дале на него суфле, па го утепале. Македонецот: - Дајте ми мене порција јагоди. Овие зачудени: - Јагоди сакаш?! Па сега не е сезона на јагоди! Македонецот: - Е ако де, можам јас да чекам. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТРЕБА МИ НЕКО ЗА МАЛО НЕЖНОСТИ
ТРЕБА МИ НЕКО БАШ КАКО ТИ КО ТИ БРАНИ ИМАЈ ЖИВОТ СВОЈ ЗА СУТРА ИМАЈ ДРУГЕ ПЛАНОВЕ АЛ НОЧАС ЖЕЛИШ ДА САМ ТВОЈ АЈДЕ ДА ЗАГРЕЈЕМО ДЛАНОВЕ О ТЕБИ НИШТА ЛОШЕ НЕ МИСЛИМ НЕ НИСИ ЛАКА У МОЈИМ ОЧИМА ЈА САМО ПРИЛИКУ КОРИСТИМ ЗАВОЛИ МЕ КО ТЕБЕ ЈА. ПОВРЕМЕНО МАЛО НЕЖНОСТИ СВАКОМ ТРЕБА ПОВРЕМЕНО САМО ЈА И ТИ ПОЛЕТИМО ДО НЕБА КАЖИ ВАЖИ И НЕКА НИКО НЕ ЗНА ДА СИ МОЈА ВЕЗА БЕЗ ОБАВЕЗА, ЗНАМ ДА НИСИ ИСТА КО ДРУГЕ ЖЕНЕ, ПОТРОШИ СЕ НОЧАС НА МЕНЕ . ДА ТИ ГОВОРИМ О ВЕРНОСТИ, ВЕРУЈ НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ, НИШТО Н ЕТРАЈЕ ДО ВЕЧНОСТИ АЈДЕ ДА НАПРАВИМО ВАТРОМЕТ. О ТЕБИ НИШТА ЛОШЕ НЕ МИСЛИМ НЕ НИСИ ЛАКА У МОЈИМ ОЧИМА ЈА САМО ПРИЛИКУ КОРИСТИМ ЗАВОЛИ МЕ КО ТЕБЕ ЈА. ПОВРЕМЕНО МАЛО НЕЖНОСТИ СВАКОМ ТРЕБА ПОВРЕМЕНО САМО ЈА И ТИ ПОЛЕТИМО ДО НЕБА КАЖИ ВАЖИ И НЕКА НИКО НЕ ЗНА ДА СИ МОЈА ВЕЗА БЕЗ ОБАВЕЗА, ЗНАМ ДА НИСИ ИСТА КО ДРУГЕ ЖЕНЕ, ПОТРОШИ СЕ НОЧАС НА МЕНЕ . |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СВЕ МИ ТВОЈЕ НЕДОСТАЈЕ
ОД КАД СЕ БЕЗ ТЕЕБ БУДИМ СВЕ МИ ТВОЈЕ НЕДОСТАЈЕ БОЈИМ СЕ ДА НЕ ПОЛУДИМ СВЕ МИ ТВОЈЕ НЕ ДОСТАЈЕ ТРАЖИМ ОЧИ КАО ТВОЈЕ СВЕ МИ ТВОЈЕ НЕДОСТАЈЕ ВРАТИ МИ СЕ МИЛО МОЈЕ |
|
|
Внеси реплика | страница <1 21102111211221132114 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |