![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 208209210211212 519> |
Автор | ||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
tesko i jas ja razbrav..ama toj cas po taa nauka drug pat ke go prodolzime:))))
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
a be siromav sum, a i da bev bogat ke lazev deka sum siromav, mi se zgadilo toa sto a ke spomnes GV i TE, odma ke recat a vie imate pari
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
inace koga veke go spomnavme Vrutok, rabotev tamu 8 godini i 3 meseci
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
|||
![]() Изменето од trucker21 - 22.Мај.2007 во 14:09 |
||||
sex, trucks & drinks!!!
|
||||
![]() |
||||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
|||
IMAET /NEMATE INTERNET?
![]() ![]() ![]() |
||||
sex, trucks & drinks!!!
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
.....a be imame internet, ama pomalku i pecalime.....
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
|||
ako e privatno -moze, sluzbeno - jok....
![]() ![]() ![]() |
||||
sex, trucks & drinks!!!
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
samo privatno.......
![]() ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
aj drugarice..mi gi pottikna skromnosta i sramot na povrsinata....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
heheheh ..sto mi crvenesh tuka??..pa ne te lazam da se sramsih..mi vistinata ja zboram de:))
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
...e pa zatoa de..znam deka ti sekogas vistinata ja zboris........
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
alo naucnite dostignuvanaja od filozofijata...utre!!!! |
||||
sex, trucks & drinks!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
dosta ti....koa mozese lekcija po pravopis i logika i permutacija da drzis.....nie filozofija..........
![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 208209210211212 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |