![]() |
|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 74> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Затоашто се хипокрити и страшливци и понекогаш им е полесно и "побезболно" да излажат отколку да ја кажат вистината...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
mojot zivoten princip e ovoj: - jas ne lazam! Ako nesto ne sakam da ti kazam, ednostavno kje premolcam. ama nema da te izlazam.
i??? sto mislite??? me pravi toa mene hipokrit i straslivec???
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
НЕ.
Ти имаш право да го кажеш она што сметаш да го кажеш, и да го премолчиш она што не сакаш да го кажеш.
Јас понекогаш, сум забележала, се чувствувам празно кога премногу ќе споделам. Некои работи е подобро да се премолчат.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
samo neiskazanite misli se oslobodeni od danok
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Веројатно си во право....
|
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
E tuka e umesnosta..da znaes sto da kazes a sto ne..ako nekoi nesta ne se kazat umeat da napravat nervoza..barem mene...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sum vo pravo smeni go potpisot ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Знаеш, ме натера да размислам...
|
|
|
|
![]() |
|
za se so kje kazes plakjas danok
ili posledici ili nasmevki danok si e danok ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
dobar i e potpisot
![]() koga kje se iskazat - stanuvaat zborovi, a tie podlezat pod 18DDV
se dodeka se misli, nikoj ne im bara poteklo na imot
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
NE ISKAZANI
e toa se ne e kazano Изменето од anakin - 17.Септември.2008 во 22:39 |
|
|
|
![]() |
|
Прабаба ми имаше едно просто мото-но многу убаво: покриен газ никој не го плука
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
зависи ........некогаш не сме искрени за себе,а некогаш кон некој друг.......па некој не ја прифаќа искреноста и вистината ,тоа си го зема за навреда
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke te akne maler ako si iskren vo blizina na : Sliva, smokva, musmula i krofna.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |