|
Кој весник најмногу сакате да го читате |
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,beshe toa nekogash na balkanot,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nekoi ne ni bile rodeni od vas ,,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ниеден...никогаш не сум читала ниту планирам да читам во иднина.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И веснициве како интернет сајтовите, сите тенденциозни и политички окупирани.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано го купував и читав исклучиво Дневник, денес на интернет ги читам скоро сите
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано дневник и вест, сега ниеден.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали веќе и остана весник...
Периодот 96/97 си имав задача у војска на еден полковник да му ги донесам сите дневни весници.Мераци!Он доаѓаше у 08:00 Јас веќе во 06:30 со дозвола си излегував ќе ги соберев весниците од една локална трафика на Нова Македонија.Кафето ќе го натокмев и уживав у тој период до 07:30 листајќи весници.Денес баш разбрав згаснал и весникот Спорт.Мене не ми ни фали тој момент со весниците се по интернетов сум,само ме враќа нивното постоење на едни поинакви времиња. |
|
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |