![]() |
|
Омилени уметнички дела |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 38> |
Автор | |
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Оваа слика мн ми се допаѓа.А вас
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() би сакала да ја имам дома, ме потсетува на една слика што ја имаат баба и дедо ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Pablo Picasso - "Majka i dete"
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
na nepoznatiot padnat junak
![]() googlaj EROTIC WEB - images ahhahahahha Изменето од anakin - 16.Јуни.2008 во 01:40 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Sekako deka e umetnost, samo daj potpisi go deloto, da znaeme kaj kogo ke odat pofalbite ili kritikite...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
anakin,...fala im na marsovcite...shto se pojavi tuka
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
moze eden erotic web
![]() na dosta sajtovi se izjasnile deka toa e umetnost ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
"Maria Magdalena" - Tiziano Vercellio
![]() |
|
![]() |
|
Na nekoj mu tekna za edna forumdzika sto go imase pozajmeno nejzinoto ime kako nik... eve nekolku sliki na tema Maria Magdalena...
Maria Magdalena - Giotto di Bordone (ova e od freska)
![]() A ov e detal od freskata, Maria Magdalena so Isus
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Dali....Salvador,brza,...na nego mislam...
A ova e za mene najdobriot "isturach"na kanti so boja na platno Jackson Pollock,..go obozavam... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koj?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Vi velam jas,...lud e ,no...genijalen
![]() |
|
![]() |
|
Mona Dali...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |