|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 107> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ama ,gledam deka dobro ti odi serenjevo,..bez maka ,..ne se napinjash voopshto,...izgleda chmarot ti e proshiren od "primanje",.....imbecilu eden>
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledas kolku mozes
ne samo sto si idiotce i imbecilce malecko komu samo vo lift mu teknuva da se slika nego i si prost spominjas cmarovi i zapijanje znaev deka ne samo sto si serko neko i peder kako so si si napisal vo naslovot na temata se izvinuvam na Mona sto ja unistuvam ova tema nema vekje Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:23 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
papa
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be glupak eden DEBILEN,..prvo i prvo jas ne sum ja napishal temata,..a,drugo,....a,be ajde goni se shutrak eden glupav,....ti kazav deka ne si zasluzil poveke da se zamoruvam so tebe,...odi pokopaj se da ne te vidam veke,.
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nerviras brzo
jas za razlika od tebe sum |
|
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bleki
se zabavuvase vcera mnogu? ako sakas moze i denes znaes kako odi toa ti kazes jas kazam ako ne bese zabavno zalam slucaj |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And...the winner is..............EPP
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zalenje si kako be nemozes da sklepas edna replika koja kje bide dostojna na tvojata vozrast edna edinstvena do boga tolku li bea skapi knigite koga si idel vo uciliste zalosen slucaj no ne ocajuvaj sranja se slucuvat Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:40 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si ziv primer za toa,...
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj imam eden predlog
aj odi i zamoli go komsijata da sedne so tebe na PC to i da sklepete edna recenica koja smisla ima. oti ako prodolzis sam da se trudis vaka neuk i naiven navistina site kje se smeat, site, osven tebe mislev deka naum te rastura koga ve citav mislev deka epten go biva a sega gledam deka ne e bog znae koja umetnost tebe taka prosticok da te nadmudruva bilo koj a drug predlog ne se zakacaj so nikoj povekje oti ne si na nivno nivo citaj citaj citaj uci uci uci Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:53 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....a,be "inteligenten",....ne mi treba za tebe nadolgo i nashiroko za da ti kazam shto si i koj ne si,...a,ako tebe ti treba poveke zborovi za da sfatish bilo shto ,...togash toa e tvoj problem,...ti kazav ,..mnogu seresh i toa znaesh zoshto,....ako si tolku pameten nema da go pravish toa poveke,....i daj ziti "pametot",...skini mi se s k*rCA....veke ednash!
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...i ako muchnesh malku so glavata,...ke vidish deka se shto sum napishal tuka ima vrska so toa shto ti si go posral,...ama,tvojata i?nteligencija? izgleda e tolkava shto ne mozesh da go vidish toa,..
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |