![]() |
|
Честитки за Нова Година |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223> |
Автор | |||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Изменето од Valerija - 27.Ноември.2017 во 16:45 |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Obozhavam da pishuvam i prakjam Novogishni chestitki:) Toa e moja pasija koja trae so godini:) |
|||
|
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
Јас честитки не изработувам, како фатена сум во рацеве. За се што треба да биде креативно и рачно изработено не ме бива. Освен кога мислам дека нема да ме биде, тогаш се погодува нешто убаво.
Овие музичките честитки многу не ги сакам. Ама почитувам дводелна честитка со некој зимски мотив на неа. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
Праќам честитки за Нова година и се уште и јас добивам
![]() ...и ептен си се радувам на нив ![]() обично ако праќам на помали деца купувам музички честитки..а за другарки и другари барам некои со смешни сликички........ А ваквите ми се нај омилени.... ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 09.Декември.2010 во 22:43 |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Срекна Нова 2010!!!
Уффф, промени и се броjот...напокон. Живот и Здраве, Срекjа и Лjубов!!! На сите---- ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
||
![]() Svima zelim puno zdravlja i nevjeste lepe kao ona moja svk nek nadze ljubav svoju svakome po zeljenom kroju.. srechna nek vam bude i vesela da tolate svi mlogo vise nek nam zemlja radza vise zita da nam Bog da mlogo vise kise |
|||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() SREKNA NOVA GODINA ... MNOGU ZDRAVJE, MNOGU LJUBOV, MNOGU USPESI, MNOGU FORUMI ... DA GO PREPOLNIME IDIVIDI SO CLENOVI I PISUVANJA ... MODERATORITE DA IMAAT MNOGU RABOTA ... ADMINISTRATORITE DA SE FATAT ZA GLAVA ... I NA KRAJ ... SEPAK DA GO SPASIME SVETOT ... KAKO STO PRAVI MR. BEEN !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Obavezno prakam,posebno zatoa sto imam i rodnini vo stranstvo taka da toa obavezno mi e kao tradicija sekoja godina,a i ubavo e cuvstvoto koga ke dobijam i jas cestitka da znam deka nekoj misli i na mene
![]() |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Vo red e Mona, isto kako da sum ja dobil... ![]() ![]() |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
uffffff.....jas poslednata sto ja dobiv ja pametam uste...vo vtoro mislam bese....ama ne ja razbrav porakata?!
![]() |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
честитка за нова година немам испратено од основно училиште,иначе тогаш на учениците им ги стававме честитките во училишната ташна.
еднаш на едно девојче кое учеше со мене(симпатија ми беше) и пратив честитка со една тетка разголена и ми закачи шамар ![]() ![]() ![]() и од тогаш најверојатно ме зафати некоја фобија и еве немам пратено никому до ден денешен честитка новогодишна. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||
Prijatele, so tebe licno ke se vidam posle praznicite ![]() vcera mi go prenesoa pozdravot fala sto ne si me zaboravil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |