![]() |
|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 58> |
Автор | ||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Машко - женско или само женско
![]() ![]() ![]() |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Девојче-Жена-Баба.
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ок јас се шалам ,ама да бидам искрен ме збуни она "СЕ" па си викам да прашам за секој случај
![]() |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
По некое прашање не е на одмет.
Изменето од Палестинец - 10.Март.2008 во 01:59 |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.............pa iskreno neznam na sto ke mislam koga ke imam 41godina.............ama pored drugite obvrski sto ke mi gi nudi toa vreme...sigurno ke ima mesto i za sex...............
![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...........ne e rabotata do babetinite.............vie mladite(mislam do 30).......od sto mnogu birate i neznaete sto sakate ..........zatoa ke si sedite nemazeni i nezeneti??????znaci problemot e kaj vas a ne kaj babetinite tie znaat sto sakaat,..............
![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
ne fala, osven ako ne e mojata
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Koj пробал ќе знае што значи секс со зрела жена над 35 години.....A инаку ја подржувам бибче, затоа што малце претераа девојкиве што се до 30 години, се трескаат од земја, као ова она, нема машки ти реков ми рече................ Ако малце поарно отворите очи ќе видите дека има мноооооооооооооггггггууууууу повеќе машки околу вас отколку што сте ги гледале до сега....... Не би сакал да навлегувам во тоа прашање, тоа е веќе друга тема, а за тоа си има модератор кој може да го направи или да го начне како тема....
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
пууу у право е НРГМКД
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
..............neli be sonce sum vo pravo.............sve nesto kao u stilu.........nema maski vo gradov..........ili e peder....ili narkoman,,,.....ili e zenet(a glumi ludilo)............e kako pa da ne...........??????otvorete gi tie ubavi ocinja i ke si najde sekoj sto si bara...........
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Така е бибче.... Отварам дискусија т.е тема за ова прашање. Зашто знам дека има што да се дискутира...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |