|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 31> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne e parce nakit koe mozes ili ne mozes da si go priustis
koga doagja ljubovta, taa minuva niz vratata na dusata zaobikoluvajki go razumot
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa taka ti e... ali na ova prahanje ke gledash vo zavisnost od koja strana na situacijata se najduvash...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A STO PODRAZBIRATE POD ZABRANETA LICNOST?
VODAM LJUBOV SO TOJ STO SMETAM DEKA E ZALJUBEN VO MENE ISTO KOLKU I JAS VO NEGO AKO IMA EMOCII HEMIJA LJUBOV............... NE POSTOI ZABRANA DOKOLKU VISTINSKO I ISKRENO UMIRAM BEZ LJUBOV |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
забранета е брат на дечко ти пример...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sani34
Нов член Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas mislev deka mozes da si gi kontroliras cuvstvata no ne bilo taka...ne samo sto ima precki ,tuku i ne mozes protiv toa ...i da vodis ljubov po telefon i da bide tolku prekrasno!!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakame onaa licnost koja ne saka, zosto taa sto ja sakame ne ne saka
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... glupo e da se zaljubish vo neshto shto e zabraneto, toa e kako da vlezesh vo nadojdena reka a znaesh deka ke se udavish...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sekogas koga ke se zaljubam sum glupa zasto se zaljubuvam so srceto a ne so pametot,pa taka mozam da naletam i na nesto zabraneto
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utka blue so bi bilo toa zabraneto?????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo reka imas izbor - nemoras da vleguvas ljubov te mava neocekuvano ne spremno nemas izbor tamu si vo neja i sega???? MUCI SE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... takvi tezi ne prifakjam.. postoi samokontrola... sakam i na mesecinata da odam...ama znam deka ne mozam i ne mislam na toa... ima mnogu neshta shto gi sakame...ama znaeme deka ne se dostapni i ednostavno gi anulirame.......
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli sekogas toa sto e zabraneto e najslatko?
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne sekogash... a smetam deka nekoi raboti ne se zabraneti...tuku se podrazbira deka ne treba da se napravat... odnosno ne e normalno da se napravat......
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok, ok tuka se soglasuvam so tebe!
Mozno e da se zaljubis vo "zabraneta" licnost, samo pod eden uslov, ako ne znaes da gi kontroliras custvata
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |