![]() |
|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192021 |
Автор | |
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
SEGA MI TEKNA NA KOKTELCINJA POSTO NEZNAM U PETOKOT KAKVI SE CUDA NE ISPIV I SAMO NA TIE MI TEKNUVA IMETO?
OMILENO KOKTELCE?
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
dojdi u bar ke te posluzam so edna tekila surise
|
|
![]() |
|
NE SUM PREBARALA BAS TUKA ZA KOKTELCINJA I NEMAM POIMA
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
eve jas pijam vodka a u momentot caipirinja mi e top koktel brazilski e
|
|
![]() |
|
ti sweety izgled sega gi otkrivas koktelite a?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Што пиете во текот на ноќниот живот ?? Дали можеби земате нешто за да ја загреете атмосферата
![]() ![]() едит поради прегледноста на темата ![]() Изменето од BisernA - 28.Јануари.2009 во 22:11 |
|
ovoj den e prekrasen ako sam go napravis
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |