|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 42> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto??? neprijatelstvo?????
aman!
glupavo e! razmisli!!!
si delela so nego se', najintimni cuvstva
i naednas...
"ti za mene ne postois!"
detski raboti se toa
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....kejt!.. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako znaete vie sho sakate posle razdelba, eve naaaaaaaaaaaa...
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од blue666 - 02.Јуни.2008 во 22:47 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska si
pojma nemat so sakat |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...А КОЈ ЗНАЕ ШТО САКА ПОСЛЕ ТОА?..ИМА ТАКОВ?...ТУРИ НЕКА ЧУРИ...,КАКО БЕШЕ ТОА....
Изменето од zagor - 02.Јуни.2008 во 22:43 |
||
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MA KAKVO CURENJE NEKA GORIIIIIIIIIIIIIIIIII BRAT DA NEOTSANE PEPEL |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe zasto odma stavas negacija pred prijateli taman rabota NEprijateli (dodusa ima i takvi slucai ama ne e bitno... ) ...rekov ako seuste postojat cuvstava ne bi mozela da se odnesuvam isto kako kon drugite prijateli,da zaboravam na se i da bidam indiferentna kon nego. |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..КАКВИ ЧУВСТВА МА...?ДА ГИ ИМАЛО НЕМА ДА ДОЈДЕ ДО ТОА,ПА УШТЕ И ДА СЕ ПРИЈАТЕЛИ ПОТОА,МА ДАЈ МОЛИМТЕ...
( ..за fragola е ова) Изменето од zagor - 02.Јуни.2008 во 22:56 |
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Krevam race od temava...ama go zatupevmeeee
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ИДЕМЕ ВО СЕКС ИЛИ УМЕТНОСТ,КУЛТУРА... ТРАДИЦИЈА..БИРАЈТЕ! Изменето од zagor - 02.Јуни.2008 во 22:59 |
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako nekoj nekogas vo mojot zivot mi bil drag(drag e slab zbor)
togas zasekogas
zasekogas
kje si ima mal del vo moeto srce za nego
i vo ime na ubavite migovi
jas ne mozam da go zakopam
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |