IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 40>
Автор
Порака
Krigla Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Krigla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 19:48
Кога ќе го почувствуваш најтешкиот момент во животот, кога ќе изгубиш доверба
во себе, сети се дека постои некој кој мисли на тебе.
Времето е предолго за оние кои чекаат, а прекратко за оние кои се сакаат!
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Krigla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 19:48
Podobro da ljubis i izgubis otkolku nikogas da ne ljubis
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Krigla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 19:49
Nemoj da si odis ako imas pricina da ostanes, Znaeme sto sme , a ne znaeme sto mozeme da bideme .
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Krigla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 19:50
Ljubovta ne e vrednost bezkoja nema opstanok , taa e edna od onie raboti bez koj opstanokot nema vrednost.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Krigla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 19:51
Koga se saka se naogja nacin,a koga ne se saka se naogja izgovor.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Krigla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 19:52
Nikogas ne baraj nesto sovrseno da zasakas , ke bides vo opasnost da umres bez ljubov . Zasakaj nesto so ne e sovrseno i napravi go sovrseno so svojata ljubov .
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 21:50
Ljubovta nikogas ne umira od prirodna smrt.Umira bidejki ne umeeme da go odrzime polnovoden nejziniot izvor.Umira poradi slepilo,greski i predavstva.Umira od bolesti i rani.umira od zdodevnost i susa,umira i ovenuva......
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 03:25
Tesko e da se kaze sto e toa ljubov. Se znae samo deka vo dusata e strast sto vladee, vo razumot simpatija, a vo teloto tainstven nagon da se ima nekogo da se saka.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 16:59
Ne veruvaj mu na onoj
koj lesno go izgovara te sakam
veruvaj mu na onoj koj prasuva dali go sakas

Ti amo amore mio
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 01:57

naj ubava droga e ljubovta ako sakas mozam da bidam tvoj dilerEmbarrassed

speed
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2007 во 12:34
Bezbroj solzi vecerva,bezbroj kopnezi uzasno bolat, bezbroj rozi vecerva venat,bezbroj zvezdi beskrajno senat. Vecerva ti ostanuvas sam, vecerva znam places bez sram, znam ke te boli sto so mene ne si,znam ke me molis, znam ti ke patis,znam ke kopnees no nema da mozes vremeto pak nazad da go vratis.Jas daleku ke bidam,veke ne ti, tuku drug so mene ke e sreken, na ljubovta za mene ti vecno ke si sluga, ke venees za mene,a ke baknuvas druga!
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2007 во 12:35
Trkaloto se vrti, pocnuvam da sfakam-sekogas na losoto so loso se vraka, vakov pozdrav ti prakam i samo edno znaj-se si ima svoj kraj!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2007 во 22:25

Koga ke ja procitas ovaa poraka, ti pomisli na mene, kako srceto me stega. Otkoga tebe te znam, se me potseka na tebe, tvoeto ime vo srceto ke go nosam, I dodeka ziveam, tebe ke te sakam.

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2007 во 22:26

Posakuvam iljada baknezi da poseam po tvoeto telo¦ Gi posakuvam tvoite dopiri po mojata koza¦ Posakuvam da zaspijam pokraj tebe I da se razbudam kazuvajki ti nezno: TE SAKAM!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,342 секунди.