IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 105>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 10:32
Ај ај сега не ми се вади душичко
Признај дека малку шмекаше??
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 10:41
Originally posted by natalija natalija напиша:

Ај ај сега не ми се вади душичко
Признај дека малку шмекаше??

Abe toa kolegata tuka na rabota, ni ljubomori znaes kako e!!! Pa saka da ni rasipe!!! Ne sum JAS!!! JAs samo tebe te sakam , t.e te obozavam!!!! Zarem mene dusicko ne mi verues?!?!?! Pa ja li tvoeto, srcushko, dusice tvoe neli sum jas!!! A ustvari jas sum toj kojsto luduva po tebe!!! Pa mene ne mi znacat tolku drugite devojki, ustvari eve ja i ne ni gledam po drugi ddevojki, te imam samo tebe ZIMI MAMA!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 11:16
Леле душичко колку сега ме разнежни твојата љубов твоите зборови како бисер нанижани колку сега ми лупка срцето од возбуда ах душичко
Навистина така душичко?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 11:39

Леле душичко колку сега ме разнежни твојата љубов твоите зборови како бисер нанижани колку сега ми лупка срцето од возбуда ах душичко
Навистина така душичко?

Bejbi pa ti znaes deka jas tebe nikogas ne bi te izneveril!!! I samata znaes deka e vistina toa sto go zboram!!! E sea ne sum jas kriv sto mene devojkite sami mi se pustaat!!! Ama gi otkacuem samo zaradi tebe!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 11:53

Aх душичко ти си музика за моите ушиња, ти си душичка моја убава мила ..бисер мој
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 11:56
Angelu moj !!!! Koga ne te slusam jas taguvam, koga ne te gledam oslepuvam, a koga ne si pokraj mene jas poluduvam!!!!! 
Кон врв
The1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 12:34
Koj kolega be jas nisto neam so to ti sam si smekase. Jas te vidov onaka kaj so se smekase so drugi i nemoja da mamish........!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 12:37
Leontinaaaaaaaa каде сиииииииииии?
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело
Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 12:41
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Angelu moj !!!! Koga ne te slusam jas taguvam, koga ne te gledam oslepuvam, a koga ne si pokraj mene jas poluduvam!!!!!

Sвездо моја која трепери на небото... ангелу мој, секој секунд е агонија без те*е..
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 12:46
NRGMKD напиша:

Natalija
Sвездо моја која трепери на небото... ангелу мој, секој секунд е агонија без те*е..

Браво Одлични сте!

Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело
Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 13:10
NRGMKD душичко моја кај си? кај ми замина? Ме остави во тешкава тишина мрачна без те*е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 01:54

NRGMKD душичко моја кај си? кај ми замина? Ме остави во тешкава тишина мрачна без те*е

Бејб навистина не ми е убаво кога те оставам така сама!:!!!!! Веруј ми!!! Но морам!!! Верувај дека секој миг без те*е е како да сум поминал цел век во самотија!!! Не е лесно верувај!!!! А како доказ за тоа колку те сакам и дека ќе признаам дека некој те сака повеќе од мене е ако успее со обична коцкичка мраз да го испише твоето име на сонцето!!! Е дури тогаш ќе признаам дека тој е човекот кој навистина те сака, и човекот кој навистина те заслужува повеќе од мене!!!   

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 08:58
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Бејб навистина не ми е убаво кога те оставам така сама!:!!!!! Веруј ми!!! Но морам!!! Верувај дека секој миг без те*е е како да сум поминал цел век во самотија!!! Не е лесно верувај!!!! А како доказ за тоа колку те сакам и дека ќе признаам дека некој те сака повеќе од мене е ако успее со обична коцкичка мраз да го испише твоето име на сонцето!!! Е дури тогаш ќе признаам дека тој е човекот кој навистина те сака, и човекот кој навистина те заслужува повеќе од мене!!!

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 09:27

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

lele ovdeka site se...zaso jas nemam partner ...nikoj ne me saka

E pa taka ti e koga se smekas so povekemina

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,207 секунди.