|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 105> |
Автор | |||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај ај сега не ми се вади душичко
Признај дека малку шмекаше?? |
|||
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe toa kolegata tuka na rabota, ni ljubomori znaes kako e!!! Pa saka da ni rasipe!!! Ne sum JAS!!! JAs samo tebe te sakam , t.e te obozavam!!!! Zarem mene dusicko ne mi verues?!?!?! Pa ja li tvoeto, srcushko, dusice tvoe neli sum jas!!! A ustvari jas sum toj kojsto luduva po tebe!!! Pa mene ne mi znacat tolku drugite devojki, ustvari eve ja i ne ni gledam po drugi ddevojki, te imam samo tebe ZIMI MAMA!!!! |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле душичко колку сега ме разнежни твојата љубов твоите зборови како бисер нанижани колку сега ми лупка срцето од возбуда ах душичко
Навистина така душичко? |
|||
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bejbi pa ti znaes deka jas tebe nikogas ne bi te izneveril!!! I samata znaes deka e vistina toa sto go zboram!!! E sea ne sum jas kriv sto mene devojkite sami mi se pustaat!!! Ama gi otkacuem samo zaradi tebe!!! |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aх душичко ти си музика за моите ушиња, ти си душичка моја убава мила ..бисер мој |
|||
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Angelu moj !!!! Koga ne te slusam jas taguvam, koga ne te gledam oslepuvam, a koga ne si pokraj mene jas poluduvam!!!!!
|
|||
|
|||
The1
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj kolega be jas nisto neam so to ti sam si smekase. Jas te vidov onaka kaj so se smekase so drugi i nemoja da mamish........!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Leontinaaaaaaaa каде сиииииииииии?
|
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sвездо моја која трепери на небото... ангелу мој, секој секунд е агонија без те*е.. |
|||
|
|||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Natalija Браво Одлични сте! |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NRGMKD душичко моја кај си? кај ми замина? Ме остави во тешкава тишина мрачна без те*е
|
|||
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бејб навистина не ми е убаво кога те оставам така сама!:!!!!! Веруј ми!!! Но морам!!! Верувај дека секој миг без те*е е како да сум поминал цел век во самотија!!! Не е лесно верувај!!!! А како доказ за тоа колку те сакам и дека ќе признаам дека некој те сака повеќе од мене е ако успее со обична коцкичка мраз да го испише твоето име на сонцето!!! Е дури тогаш ќе признаам дека тој е човекот кој навистина те сака, и човекот кој навистина те заслужува повеќе од мене!!! |
|||
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa taka ti e koga se smekas so povekemina |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |