![]() |
|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 40> |
Автор | |
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas povtorno kako inferioren autsajder na ovaa tema nema shto da napisham, samo kje je pushtam najomilenata i najsovrshenata pesna na najomilenata i najsovrshenata tema na forumov:
Angels walk (and write poetry)among us Изменето од Anarchy - 31.Јули.2011 во 06:08 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
“There's no half-singing in the shower, you're either a rock star or an opera diva.”
Woody-d-grejt-Allen ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Излезе
од печат новото издание на списанието за литература, уметност и култура
Стремеж. и...овај... во него...од 79 до 95 страна е испечатена
поезијата на Катерина Батаклиева...хихихи...и... овај... еуфорична сум
по малку, скоро колку за синоќешната кошарка
|
|
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Chestitki za Katerina B.
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Иии овај...онај... Честито.... ![]() ![]() Да ти се множат бројни успеси ![]() ![]() иии...кај да го купам ова јас ![]() ![]() Изменето од BellaGrandma - 15.Септември.2011 во 15:50 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
па сигурно ќе го има.... шо знам... ај ќе прашам
|
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Тета Кети Честитам
![]() Ќе се најде обавезно списанието ... ииии ... внучињата ќе те читаат и ќе се диват од пишаното ![]() П.С. Сакам пак на poetry slam и пак во жири ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Znaci i da sakam da se prijavam na nekoj natprevar toa sigurno nema da go storam. PORED VAKVA GENIJALKA NEMAM NIKAKVI SANSI. Znaci simbol za dobra pesna mi e KEJT D GREJT. Devojko koja i da si , te molam, te prokolnuvam da mi vetis-eden den ke mi pises LP vo koja ke pisuva-Blu ocekuvam da dojdes imam kniga so avtogram za tebe. Te obozavam, prekrasna si mila, ne si normalna kolku si dobra
![]() |
|
![]() |
|
blu...pa... wow...
|
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
e taka de se tochno kazhano ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa da ne utnav neso mor. vcera ja citav povtorno pesnata so mi ja napisa i se falev po kolegi ko nekoe detence deka kejt mi napisala pesna
|
![]() |
|
30 Септември Полноќ. ми достуде ја фаќа климактериум годинава Дедо ми би рекол, Време ѝ е, се' си има своето! би си ги голтнал последните капки коминарник, би си го навил часовникот и би си легнал. Ѓаволски практична е едноставноста Од кога знам за себе не сум ја умеела туку сум ја гњавела и гмечела до комплициран бескрај на пример вака: - Седењето пред компјутер го искривува рбетот, го успорува метаболизмот и натрупува целулит Неседењето пред компјутер, претпоставува седење пред телевизор и хипнотизирано вртење на програмите Шетањето на свеж воздух е премногу егзибиционистичка идеја во овие закочени саати и казна за неа е инстантно отфрлање дури налутено! Ја протресувам косата, па купишта хаотични мисли за смислата на животот, безусловната љубов, идеалната слобода, апсолутната смиреност, совршениот оргазам, животните приоритети, дефинирање за среќата, целта и бесценоста ги расфрлам по тепихот, ги пречекорувам, и си легнувам со прекрстени нозе и раце кренати високо над главата. Сабајле ќе ги подредам и ќе ги соберам во папки или во правосмукалка. |
|
|
|
![]() |
|
Не сакам ѕидови, јорганот е доволен... ...кога Јас му треба на Себе Нова повраќаница како резиме на ненаучена лекција по убивање на честа не им се лутам на твоите зборови се лутам на тоа што те натера да ги изговориш резервирано, без да сочувствуваш без (не дај боже) да си ги налутиш веѓите со замолчена грижа зашто си, нели, во право зашто аголот лесно се менува за да се биде во право Познавам оправдувања за да не се живее целосно и милион причини за откажување (не мисли дека тоа не е веќе мое примарно чувство) сиромаштија не е кога немаш пари ,,лесно е да се биде оддалеку паметен,, - се' станува тажно и нежно кога го велиш тоа и ниедна среќа не е менлива за тој миг толку е величенствен и толку... проклето добро ти стои како на Че - беретката! Дисхармоничност на мојот и твојот континиум намери-зборови-дела - дефиниција за Недоразбирање Животот не е на ничија страна Изменето од kejt-d-grejt - 10.Октомври.2011 во 12:20 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |