![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 35> |
Автор | |
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe da greska sum :) mozes da flertuvas koa si sloboden i koa si zafaten misalm koa si vo vrska
ako si sloboden togas flertot ne e preljuba
ama ako imas nekoj drug i flertuvas od strana togas e pocetok na preljuvba
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ja sam od onie so viket flertot e preljuba
![]() ![]() Изменето од Eleni - 20.Јуни.2008 во 22:30 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
и яс
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ocigledno vazno e da e zabavno i vozbudlivo
ocigledno ednas se zivee mnogu ocigledno e ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
хмммммммммм
колко и да е сладко... прелюба е |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi vika edna deka zensko koga flertuva ima pricina, a masko nemalo samo zatoa sto bilo masko
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da,pricinata na zenskoto e deka saka masko,sledstveno na toa maskoto nema pricina
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I ja mislam deka zenskoto ima jaka "picina "
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Флертот е суптилна прељуба.
Се маскира во бон-тон мачо однесување, се шминка со насмевки, боцка со погледи, скокотка со шепоти... се додека не те доведе на "другата страна", за потоа да ја соблече маската и цинично да ти се изнасмее во самиот акт на прељуба.
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...sekako bi mozele nie za flertot, do beskraj da polemizirame, edno e sigurno, koa se ide na dokazuvanje za bilo sho, potreben e materijalen dokaz za toa...a posho pri flertot nema materija-opiplivost...ne bi go svstil vo iznevera-izneverata pri razvod e mnogu chesta pojava i se dokazue so dokazen materija...
...pojasno od ova-amin...znachi koa ke premine od flert u preljuba ili iznevera, togahs se gubi flertot preoga u druga kategorija, posho veke ne vrshi rabota kako takov... ![]() Изменето од ...Well... - 21.Јуни.2008 во 00:00 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koga nesigurno sedis na stolceto
od pricina deka ili se nisa ili te pritiska ili te boli kicma vo toj moment pocuvas da vlertuvas se e do stolceto ne do tebe |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...a nekoi i taka se ragaat...
"sta je to u tvojim venama-shto te tera drugim zenama" ...greshka u genetskom kodu koja nikad ne spava... |
|
![]() |
|
ne se ragja well
do stolceto e koga neprijatno se sedi na nego veruvaj mi Изменето од anakin - 21.Јуни.2008 во 02:35 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |