IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
Автор
Порака
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 00:45
Originally posted by Момче Македонче Момче Македонче напиша:

Миле Јанакиевски и Гордана Јанкуловска одлично си ја вршат својата работа! Миле Јанакиевски е најизгубениот министер од владата на Груевски, можат и книга да напишат од бисерите кои ги има кажано. Како верно куче му е на Груевски. А Јанкуловска, почнува „фамозни“ акции, кои подоцна неуспешно завршуваат

A dosega osven Gordana se otepaa vo akcii i rezultati vo suzbivanje na kriminalot i korupcijata. I FAKT ti e rang listata na EU za Makedonija.
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 00:50
Друже, батали ги ранг-листите, се пука на сите страни, неразрешени случаи од напади во банки, крадење на пари од поштари, зарем треба да кажувам уште. И многу убиства се случуваат во последно време
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 00:53
Не ми се верува.....изненадување
Барем направивте ли пауза за ручек....збунетост
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 00:55
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Не ми се верува.....изненадување
Барем направивте ли пауза за ручек....збунетост
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 01:02
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Originally posted by renatax renatax напиша:

Za red i transparentnost vo oblasta  na transport i vrski nemoj barem vo ovoj moment da spomnuvash ,dodeka brodot stoi  seushte na dnoto na  ezeroto....
Da imashe red ,da ne beshe ispushtena rabotata od kontrola,iako e vrsnik so baba mi brodot  Ilinden mozebi seushte kje ploveshe,no se sluchi toa shto se sluchi bash zaradi nechija neodgovornost vo koja se involvirani gorenavedenite Ministri za koi ti so odushevuvanje govorish.

I celiot vozen park vo R Makedonija ti e postar od "Ilinden" i babati i ministerot ne ti e kriv za nesrekata.
да да, министерот е за украс
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 09:08
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by renatax renatax напиша:

Za red i transparentnost vo oblasta  na transport i vrski nemoj barem vo ovoj moment da spomnuvash ,dodeka brodot stoi  seushte na dnoto na  ezeroto....
Da imashe red ,da ne beshe ispushtena rabotata od kontrola,iako e vrsnik so baba mi brodot  Ilinden mozebi seushte kje ploveshe,no se sluchi toa shto se sluchi bash zaradi nechija neodgovornost vo koja se involvirani gorenavedenite Ministri za koi ti so odushevuvanje govorish.

I celiot vozen park vo R Makedonija ti e postar od "Ilinden" i babati i ministerot ne ti e kriv za nesrekata.
да да, министерот е за украс

Malku si kontradiktoren vo izjavite ,ne mislish raka ?збунетост
Vo eden moment go velichish likot i deloto na Mile Janakievski i shto sve toj storil vo ova pole ,a koga kje se navede primer za ''nered'' togash  kazuvash deka toj ne e  odgovoren po nieden osnov za ova shto se sluchi.
Se prashuvam zashto  sakashe da si dade  moralna ostavka?збунетост

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 09:18
Ni mi si jasen nekako. Choekot si raboti najdobro dosega, od site ministri za transport i vrski ima najgolem doprinos, ti navediv del prethodno samo ne ti odgovaral delot pa ne si go pishal. ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?  ete ti odgovor samo kako shto kazav prethodno negledash kako e tuku kako ti pasuva.

Изменето од Zdravko81 - 19.Септември.2009 во 09:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 09:42

Ni mi si jasen nekako. Choekot si raboti najdobro dosega, od site ministri za transport i vrski ima najgolem doprinos, ti navediv del prethodno samo ne ti odgovaral delot pa ne si go pishal. ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?  ete ti odgovor samo kako shto kazav prethodno negledash kako e tuku kako ti pasuva.

Se trudam da bidam najjasna shto mozam da bidam(zensko sum)голема%20насмевка
Znam na shto aludirash ti,vinata da ja snosi direktno onoj koj go pretovaril brodot vo primerov,no razmisli malku poshiroko.....
Nekoj treba da vnimava ,da kontrolira i da sankcionira ako ima nepochituvanje na propisite koi se nalozeni.Vo sluchajov seto toa bilo nefunkcionalno....se preoptovaril brodot i  nekoj dozvolil da trgne taka pretovaren,se kachile lugje  nad limitot koj e postaven ,a pojasi za spasuvanje  dva i nekoj povtorno go dozvolil toa.
Epa  ako lugjeto koi treba da kazat stop na vakavite otstapki davaat dozvola za plovidba shto znachi toaзбунетост....po avtomatizam sluchajot ide kaj licata so najgolemi ingerencii,tie ne  vovele red,ne vovele sakncii za nepochituvanje za neredot,ne kontrolirale....epa  kraen vinovnik se znae koe,onoj koj mizel i dozvolil rabotite da izlezat od kontrola.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 09:50
Izvini, cura si bila, ni mi zameruvaj ok голема%20насмевка

A ministerot go postavil premierot, a premierot narodot i koj li da si podnese ostavkaбакнеж

I pak ke ti recam :ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 10:03

Добро другар, ти кажуваш дека Јанакиевски работи најдобро досега, па тогаш зашто самиот си призна вина? Пред некој ден зборував со еден другар кој работи како спасувач и има брод во Охрид и ми кажа дека 10 души повеќе или помалце не прават никаква разлика. Одговорноста мора да биде кај некои други, не верувам дека капетанот е крив, но ајде, ова е друга тема, за друго место.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 10:08
makedonce, pa ubavo kazav kade e odgovornosta :

ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?

ako ti drzi tebe da kacam 100% poveke od moznosta da nosish koj ke ti bidi kabaet ako ti pukni kicmata?  doktorot li? tatkoti li?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 10:10

Izvini, cura si bila, ni mi zameruvaj ok голема%20насмевка

A ministerot go postavil premierot, a premierot narodot i koj li da si podnese ostavkaбакнеж

I pak ke ti recam :ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?

Da...i da...spored mene,site shto gi navede  snosat vinaбакнежголема%20насмевка
Ima i edna izreka vo kontekst na ova....ribata smrdi od glavata,sigurno si ja slushnalголема%20насмевка

Изменето од renatax - 19.Септември.2009 во 10:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 10:13
Кога се качуваш во лифт, ти пишува носивост 1000 кг = 10 луѓе. Зар сите луѓе имаат по 100 килограми. Исто ти е и со бродовите, сигурно имало некаков дефект на Бродот, десет луѓе во брод не менуваат многу, а откако се скинала сајлата сите во паника отишле на една страна, така да, немало спас од потонување. Инаку не можеш да споредуваш со кола, зашто не можеш да напикаш 10 луѓе во кола. А за Јанакиевски, па кој сме јас, ти и Грујо да кажуваме дали има или нема вина, кога самиот тој си ја призна вината. Никогаш немав добро мислење за Јанакиевски, но ете во тој момент имав некој добар впечаток за човекот. Сепак впечатокот го расипа, кој ако не премиерот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 10:16
Sum videl lada od starite so 11 dushi намигнување drugarce moe napika sose nego 11 dushi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.