IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 75>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:10
Саричка па што очекува ТОЈ од те*е кога не му е возвратена љубовта??Не разбирам
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:10
KDEKEVSKI MU GO IMAM TOA KAZANO DEKA NIKOJ NEMA DA MOZE DA ME RAZDELI OD DECKOTO PA NAJMALKU ON, AMA ON NA TOA SE SMESKA
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:11
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

E sindarela, mozebi ignoriranjeto kje dovede do reshenie no mislam povekje deka kje do vede do reshenie otvoreniot muabet. Neka otvoreno razgovara i neka vo svojot razgovor eksplicitno si gi naglasi svoite stavovi i celi vo zivotot. I ne samo so muabet tuku i so svoeto odnesuvanje neka pokaze deka dechkoto so kogo e vo vrska e mnogu pobiten od bilo koj drug. Deka taa ljubov ne e krevka i deka ne moze nikoj (pa duri ni on) ne moze da ja srushi. Toa e ona shto kje go otkaze od ponatamoshnata zelba za dosaduvanje i izrazuvanje ljubov.

ОК ОК можеби си и за тоа во право но можеби тоа пак за него ќе е повод за уште повеќе да и досадува. он ќе мисли дека она бара само поводи или некој начин за да разговара со него а можеби и самото одбивање го пали
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:13
MAJA - MISLAM DEKA ON MISLI DEKA POLEKA KE ME PRIDOBIE AMA TESKO MENE SRCETO MI VIKA NE IAKO E COVEKOV MNOGU ZGODEN
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:14

Pa ete gledash samoto toa shto si izlegla so nego 5-6 pati mozebi vo negovata mentalna struktura si mu dala do znachenje deka go simpatizirash i deka imash nekoi chuvstva prema nego. Ne sekoj moze da ja razbere porakata shto iskreno si ja pratila vo tie momenti (a koja e mnogu lichjna i tvoja i ne bi sakal nitu jas nitu bilo koj drug da ja znae) No ona shto e bitno e toa deka chovek treba da bide mnogu pretpazliv i deka ona shto ti se sluchuva tebe i ti imash hrabrost da zborish za istoto, se sluchuva i kaj drugi luge no tie nemaat hrabrost da zboruvaat za toa.

I mene mi se sluchuva privlechnost od koleshka i prijatelka, poznanichka, No sekogash sum iskren vo svoeto odnesuvanje i bez bilo shto da napravam ne se vpushtam vo avantura. Ako osobata ne me razbrala jas toa go povtoruvam milion pati dodeka ne se razbereme i ne staneme na chisto. Ete tuka ima problem mnogu luge izleguvanjeto go smetaat za dovolen povod da ti iskazat ljubov i neshto poveke od toa. No veruvaj kako shto go sledam muabetov i ona shto ti go kazuvash osobata ne e vljubena vo tebe tuku ima zelab za sex avantura. No premnogu si i draga za da ti kaze otvoreno za da ne te navredi.

Ako nekogash dojde do toa i ti pokazesh ljubov prema taa osoba togash vo istiot moment taa osoba kje se povleche i kje kaze deka seto toa bilo greshka i deka se zanel mnogu vo relacijata i deka soprugata i brakot mu se mnogu bitni.

Za ova mnogu mazi kje me osudat no veruvaj toa e mashkata psiha (pa i jas sum mashko i znam shto e shto)...

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:16
Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

MAJA - MISLAM DEKA ON MISLI DEKA POLEKA KE ME PRIDOBIE AMA TESKO MENE SRCETO MI VIKA NE IAKO E COVEKOV MNOGU ZGODEN

по муабетов он е некој самобендисан човек и баш си поставил за цел да те придобие а после тоа што ќе прави со те*е самото време ќе покаже ..додека не најде некоја нова препрека за освојување.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:16
Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

Згоден не значи и дека е ок.... Убавината не е репер за нормална и мирна особа...па и самата кажа дека ете те малтретира и те*е почиња да те фака страв...Тоа што го посакуваш не значи и дека е подобар од тој што го имаш до те*е.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:17
ZA OVA SI POTPLNO VO PRAVO ZNAM DEKA E TAKA ZATOA I GO IZBEGAVAM IAKO MI SIMNUVA ZVEZDI
Кон врв
Sailor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јули.2005
Локација: Cuba
Поени: 587
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sailor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:18
ova e titpicen primer na :Saka da se E** nejke da i vleze. (izvinete ako sum vulgaren)
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:28
Originally posted by natalija natalija напиша:

ах..Не им го правете она на луѓето кое што не сакате да ви го прават на вам...
Замислете да вас некој на смеа на шала ви го легне партнерот затоа што животот бил краток, а вие сте заљубени во него и почињаат стресови чуда...па дајте ви се молам..
Или не сте сигурни во се*е па мора да чуете од некој дека сте прекрасни и во кревет или во не знам што за да си ја вратите самодовербата...можеби и патнерот со своите животни обвски не ви посветува доволно внимание од проблеми не значи дека треба да побарате утеха кај друг од радозналост па после оф леле....

Каде прочита ваков коментар и на што се надоврза?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:37
jas da sakav da se e*am do sega ke se izebev i nikomu nisto
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:44

Saricka pa zasto si vo vrska so nego ako nemas sex. Pa zenetite samo za toa sluzat za sex bez obvrski.

Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:46

Ti si imas rascistenoi seo sebe deka od nego ne mozes da ocekuvas nisto, a ako pocne toj da azdisuva ke go otkacis.

Zenet covek mnogu lesno ke mu ja zduvne ako pocnes na sala da vo muabet da mu go zakacas semejstvoto.

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:47
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by natalija natalija напиша:

ах..Не им го правете она на луѓето кое што не сакате да ви го прават на вам...
Замислете да вас некој на смеа на шала ви го легне партнерот затоа што животот бил краток, а вие сте заљубени во него и почињаат стресови чуда...па дајте ви се молам..
Или не сте сигурни во се*е па мора да чуете од некој дека сте прекрасни и во кревет или во не знам што за да си ја вратите самодовербата...можеби и патнерот со своите животни обвски не ви посветува доволно внимание од проблеми не значи дека треба да побарате утеха кај друг од радозналост па после оф леле....

Каде прочита ваков коментар и на што се надоврза?

Зар треба да прочитам нешто за да си го кажам својот став Маја?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.